Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Rove City Walk se află in Dubai si are restaurant. Printre diversele facilități de la această proprietate se numără centru de fitness si bar. Centrul comercial City Walk este situat la 200 de metri de proprietate.

Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu birou și TV cu ecran plat. Camerele de la Rove City Walk au baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, și vedere la oraș. De asemenea, unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat și dulap.

Facilitățile pentru familii includ camere de familie comunicante, o zonă de jocuri cu aparat arcade, consolă pentru jocuri video, foosball și masă de tenis, precum și o piscină mare in aer liber. In plus, hotelul pune la dispoziție restaurantul Daily, depozit de bagaje, parcare gratuită si spălătorie self-service.

Dubai Mall, Burj Khalifa și Fantana Dubai se află la 3 km de hotel, iar Fantana Dubai este situată la 4,2 km. Coca Cola Arena se află la 200 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 14 km de Rove City Walk.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Burj Al Arab

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 5699 /pers

Grand Excelsior Al Barsha

Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 829 /pers

Movenpick IBN Battuta

Dubai City, Emiratele Arabe Unite

de la 869 /pers