Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Avand o pozitionare ideala, cu o panorama superba asupra celebrei plaje Platis Yialos, Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center este un ‘boutique hotel’care iti va oferi o experienta de neuitat, aceea a hotelurilor de lux.
Facilitati camere

Hotelul dispune de camere deluxe, superior si camere executive si sunt dotate cu paturi matrimonial, sau paturi twin, baie cu cada, uscator de par,  balcon/terasa, LCD/DVD/CD/MP3-Radio Player, aer conditionat, telefon direct, internet whireless, minibar, seif, fier de calcat.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor  valet parking, doctor ( la cerere), centru business, babysitting, rent-a-car, cursuri de calorie si scuba-diving, centru spa, restaurant cu specific mediteranean, restaurant-a-la –carte, baruri, excursii private ( cu masina de lux, elicopterul, yacht-ul, sau chiar cu avion privat) etc.

Localizare

Myconian Ambassador este situat la 200 metri de plaja de nisip Platis Yialos; deasemenea, in apropiere si foarte usor accesibile sunt celebrele plaje Paradise, Paranga, Psarou, in timp ce Mykonos Center este localizat la 3 km distanta. Distanta fata de aeroport este de 2.5 km.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Palladium Boutique Hotel

Mykonos, Grecia

de la 899 /pers

Petinos

Platy Gialos, Mykonos, Grecia

de la 949 /pers

Mr and Mrs White

Platy Gialos, Mykonos, Grecia

de la 679 /pers