Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 22.03.2025 -29.03.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD DOUBLE ROOM WITH BALCONY OR TERRACE (2+0)
Fara masa
Plecare din Timisoara / avion Detalii
2 438 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1219 € de la 20.09.2024
  • 2438 € de la 01.03.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD DOUBLE ROOM WITH BALCONY OR TERRACE (2+0)
Masa : Fara masa
Detalii : Plecare din Timisoara / avion
Detalii
2 438 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Jacaranda 4*

Anul constructiei: 1997. Hotelul a fost renovat in 2003
Numarul de camere: 563
Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud: 20 km
Distanta fata de plaja: 300 m


Localizare: Hotelul se afla situat in zona Fanabe de pe Costa Adeje in partea de sud a insulei  Tenerife. Acesta se afla la doar 300 m de plaja Fanabe, dar si de nenumarate magazine, baruri si restaurante.
Hotelul, dotat complet cu aer conditionat, este impartiti in diferite niveluri  concepute special pentru relaxare si petrecerea timpului liber.Facilitatile hotelului includ receptie deschisa non-stop, seif, camera pentru bagaje, cafenea, un chiosc, un restaurant si 3 baruri.Exista, de asemenea, magazine, o frizerie, o discoteca, o sala de jocuri.
Pentru o taxa suplimentara turistii se pot bucura de acces la internet si servicii de spalatorie. Hotelul dispune si de un mini-club si un loc de joaca pentru copii.

Facilitati hotel : Hotelul, dotat complet cu aer conditionat, este impartit in diferite niveluri  concepute special pentru relaxare si petrecerea timpului liber.Facilitatile hotelului includ receptie deschisa non-stop, seif, camera pentru bagaje, cafenea, un chiosc, un restaurant si 3 baruri.Exista, de asemenea magazine, o frizerie, o discoteca, o sala de jocuri.
Pentru o taxa suplimentara turistii se pot bucura de acces la internet,servicii de spalatorie si servicii medicale. Hotelul dispune si de un mini-club si un loc de joaca pentru copii.
Hotelul are 6 piscine , dintre care 5 sunt piscine cu apa dulce, 1 este un bazin cu apa sarata si 1 este incalzita. Exista 3 terase pe diferite niveluri, cu sezlong , umbrele de soare, Jacuzzi, o cascada si un snack bar.

La cerere se pot pune la dispozitia turistilor terenuri de tenis, de volei, badminton, o sala de aqua sport, billiard, fotbal de masa, tenis de masa, jocuri de masa si un amplu program de activitati atat pentru adulti cat si pentru copii.

Hotelul ofera demipensiune, pensiune completa sau un sejur all-inclusive.Mesele sunt furnizate pe baza de bufet.

Facilitati camere: Camerele sunt proiectate pentru a oferi un maximum de confort oaspetilor. Sunt dotate cu baie, dus, uscator de par, aer conditionat, TV prin satelit, telefon direct, muzica ambientala si un balcon sau terasa.Mini-barul si seiful sunt contra cost.

Localizare

Hotelul Best Jacaranda este situat la aproximativ 450 de metri de plaja Fañabé in Costa Adaje din sudul Tenerife, localizat exceptional langa litoral impreuna cu multe centre comerciale si de relaxare. Hotelul se afla la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului Adeje. Acesta este amplasat în mijlocul unei grădini, la 3 minute de mers pe jos de promenadă, unde oaspeții pot admira insula învecinată, La Gomera. Aeroportul Sur Reina Sofia se află la 20 de minute de mers cu mașina. In apropierea hotelului se gasesc unele dintre cele mai cunoscute puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Gran Sur Shopping Centre (400 m), Plaza del Duque Shopping Centre (700 m), La Pinta Beach (1 km), Aqualand (1,1 km), San Eugenio Shopping Centre (1,2 km), Parcul Siam (1,9 km), Golf Las Americas (2,9 km), Safari Shopping Centre (3,6 km), Piramide de Arona Convention Centre (3,7 km), Chayofa (3,9 km).

Facilitati hotel

Cu accente de arhitectură tradițională, hotelul Best Jacaranda a fost construit în 1997 și a fost renovat în 2007. Acesta are o locație excelentă în centrul unei stațiuni, precum și o terasă la soare, un parc acvatic și un club de noapte în incintă. Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant buffet tip "Show cooking", meniuri cu diete speciale (la cerere), patru piscine (dintre care una este incalzita tot anul, iar doua sunt pentru copii), baruri, snack-bar, TV lounge si organizează seri tematice în fiecare săptămână. Barul de la piscină serveşte gustări pe tot parcursul zilei, iar oaspeţii pot savura o băutură la barul cu pian. Pe langa cele mentionate, hotelul include si urmatoarele facilitati si servicii precum facilități pentru persoane cu dizabilități, check-in 24 de ore, recepție 24 de ore, terasa pe acoperiș, loc de depozitare al bagajelor, bărbier-salon de frumusețe, lift, seif, depozitarea bicicletelor, personal multilingv, magazin de suveniruri/cadouri, automat bustari/bauturi, zonă pentru fumători, prânz la pachet, camere de familie, clubul pentru copii (contra cost), teren de joacă pentru copii, serviciu de transfer da la/la aeroport contra cost.

Facilitati camere

Camerele spațioase si confortabile ale Hotelului Best Jacaranda sunt dotate cu aer condiționat individual, internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, minibar, baie cu cada sau dus complet utilată, uscator de par, telefon direct, balcon, birou, dulap, pardoseala cu gresie. Oaspeții se pot bucura de o vedere panoramică asupra insulelor.

Activitati

Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor doua zone de relaxare dotate cu sezlonguri si umbrele, sauna, coafor, teren de basket, fotbal, tenis, volei, volei pe plaja, divertisment live, sala de gimnastica si sala de jocuri. De asemenea hotelul dispune si de un mini club pentru copii, teren de joaca si organizeaza programe de distractie atat pentru zi, cat si pentru noapte. Pentru oaspeții cu copii sunt disponibile paturi, o zonă de joacă și o piscină. Oaspeții se pot menține în formă cu aqua fitness, sală de gimnastică și cursuri de aerobic oferite în incintă.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Adrian Colon Guanahani - Adults Only

Tenerife, Spania

de la 1589 /pers

Adrian Roca Nivaria Gran

Tenerife, Spania

de la 1629 /pers

Gran Bahia del Duque

Tenerife, Spania

de la 1839 /pers