Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



otelul 2D este localizat in statiunea Neptun, pe malul lacului, foarte aproape de centrul comercial al statiunii. Plaja se afla la aproximativ 300 m de hotel, iar gara din Neptun este la 800 m distanta. Hotelul 2D garanteaza oaspetilor sai vacante cu adevarat relaxante intr-o oaza de verdeata si liniste. Hotelul este unul modern si pune la dispozitia oaspetilor sai experienta si profesionalismul unei echipe calificate. Printre serviciile si facilitatile oferite de hotelul 2D se numara: restaurant cu 350 locuri, terasa, sala de conferinte (150 locuri), 2 piscine exterioare, piscina interioara, jacuzzi, centru Spa, loc de joaca pentru copii, internet wireless, seif, parcare.
Plaja

Plaja larga, nisipoasa, intrare lina in mare.

Activitati / Divertisment

Piscina in aer liber - 2 piscine (adulti si copii), piscina acoperita, SPA - masaj, tratamente corporale, sauna, jacuzzi, electroterapie, solar, sala fitness.

Localizare

Hotelul 2D este situat in statiunea Neptun la aprox. 250 m de plaja, langa hotelul Insula.

Facilitati camere

Hotelul detine un numar de 223 camere, iar acestea dispun de: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon - etaj, pardoseala din gresie, telefon. Camerele triple dispun de pat matrimonial si un pat single. Apartamentele au in plus dormitor si living cu canapea extensibila, uscator de par in baie.

Facilitati hotel

Hotelul 2D pune la dispozitia turistilor: restaurant - cu terasa, parcare proprie - gratuita in limita disponibilitatilor, loc de joaca pentru copii, internet - wireless in holul receptiei, parter + 3 nivele, bar de zi, pizzerie, bar si terasa la piscina, barbeque.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

12 % Early Booking
Sibiu

Sibiu

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 1976.8 Lei/pers

Tomis

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 570.08 Lei/pers

DECEBAL

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 342.5 Lei/pers