Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului




Hotelurile Anca Holiday si Irina Holiday au o pozitie foarte buna, situate langa hotelurile Dana, Mera Resort si Vulturul la o distanta de maxim 300 metri fata de mare.
Fiecare hotel detine 135 camere duble si triple si 6 Apartamente, toate dotate si modernizate la conditii de 3 stele.
Dotari camere:
Camera dubla matrimoniala are un pat matrimonial (160/200 cm). Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulti si 1 copil.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/cod de acces, aer conditionat, TV LCD, seif, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa pentru camerele situate la etaj. 
Camera Tripla matrimoniala are un pat matrimonial (160/200 cm) si un pat individual ( 100/200 cm). Recomandare: Camera tripla este destinata cazarii a 2 adulti si 2 copii sau a 3 adulti. 
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/cod de acces, aer conditionat, TV LCD, seif, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa pentru camerele situate la etaj. 
Apartamentul este un ansamblu compus din 1 dormitor cu pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila si baie proprie Recomandare: Apartamentul poate gazdui pana la 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela/cod de acces, aer conditionat, TV LCD, seif, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier.


Plaja 
Va puteti relaxa pe sezlongurile confortabile de la plaja privata care este situata la aproximativ 500 m distanta.Oaspetii au la dispozitie in mod gratuit sezlonguri si umbrele la plaja, in limita locurilor disponibile. Plaja privata dispune de beach bar gratuit.


Parcare 
Anca - Irina Holiday Resort ofera GRATUIT locurile de parcare in limita disponibilitatii. Accesul autoturismelor in parcari va fi posibil incepand cu ora 13:00. 
Restaurantul Gambrinus 
 Cum experienta turistica nu poate fi niciodata completa fara a integra si latura ei culinara, restaurantul Gambrinus va ofera in regim all inclusive light o gama diversificata de preparate, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala. Maestrii laboratorului propriu de patiserie va vor delecta cu cele mai proaspete si gustoase produse.
Programul de functionare al Restaurantului Gambrinus:
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00 - 09:30 
- pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00; 
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00 - 21:00 
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja. Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.


Anca - Irina Holiday Resort a pregatit pentru cei mai mici oaspeti ai sai o serie de experiente incantatoare, punandu-le la dispozitie un loc de joaca in aer liber.

Sosire si plecare Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul(13:00 - 15:00), moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive LIGHT. Alocarea camerelor se efectueaza incepand cu ora 16:00. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitati.

Pentru cele 2 hoteluri se achita la Receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune invaloare de 5 Lei/adult/zi.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MERA RESORT

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1916 Lei/pers

ANCA - Mera Holiday Resort

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1369.5 Lei/pers

IRINA - Mera Holiday Resort

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1245.5 Lei/pers