Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Studio Jaz Casa del Mar 1
Garsoniera situata in Mamaia Nord, un loc minunat unde poti sa petreceri timpul alaturi de familie si prietenii apropriati, avand cele mai bune zone ale statiunii avand acces la plaje selecte, restaurante si la Promenada recent renovata.
Fiind compus din 1 camere cu acces la balcon, Studioul Jaz Casa del Mar are capacitatea de gazduire a 3 persoane fiind dotata cu un pat matrimonial si o canapea extensibila in living.
Studioul pune la dispozitie un smart TV, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi si aer conditionat pentru zilele foarte calduroase, electrocasnice de calitate incluzand si masina de spalat rufe.
Distanta pana la plaja: 50 m
1 camere a 36,50 mp
Locuri de cazare: 3 + 1 copii
Loc de parcare in afara complexului

Etaj 2 (bloc cu lift) a statiunea Mamaia Nord, strada Brizei , complex Casa del Mar.


Studio Jaz 2 Casa del Mar
Simplitate si bun gust - puse pe primul plan: va punem la dispozitie un studio cochet pentru a va bucura de liniste dar si de distractie in cluburi renumite din Mamaia Nord alaturi de familie si prieteni.
Studioul Jaz Casa del Mar 2, este un studio modern mobilat si cu bun gust, putand caza astfel 4 persoane deoarece este dotat cu un pat matrimonial si canapea extensibila.
Studioul este mobilat si utilat la standardele cele mai inalte cu WI-FI de cea mai buna calitate iar smart TV-ul este dotat cu o gama larga de posturi.
Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi oferind un sejur de neuitat.
1 camere a 36,50 mp
Locuri de cazare: 3 + 1 copii
Loc de parcare in afara complexului


Studio Jaz 3 Casa del Mar
Va punem la dispozitie o garsoniera moderna, amplasata intr-o zona ideala in Mamaia Nord, locul unde poti gasi cele mai bune nisipuri din Constanta, o gama extinsa de restaurante, magazine alimentare si mai ales Promenada recent renovata.
Proprietatea este spatiosa, fiind amplasata intr-o cladire noua si beneficiaza de un interior placut si relaxant. Este alcatuit dintr-o camera, putand caza astfel 3 persoane, deoarece este dotat cu un pat matrimonial si un fotoliu extensibil.
Studioul dispune de un smart tv, bucatarie mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi, sporind astfel confortul casei cat si ale turistilor care ne trec pragul.
1 camere a 36,50 mp
Locuri de cazare : 3 + 1 copii
Loc de parcare in afara complexului
Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
Etaj 1 (bloc cu lift) a statiunea Mamaia Nord, strada Brizzei complex Casa del Mar

Studio Jaz Casa del Mar 4
Va punem la dispozitie o garsoniera moderna, este amplasata intr-o zona ideala in Mamaia Nord, locul unde poti gasi cele mai bune nisipuri din Constanta, o gama extinsa de restaurante, magazine alimentare si mai ales Promenada recent renovata.
Proprietatea este spatiosa, fiind amplasata intr-o cladire noua si beneficiaza de un interior placut si relaxant. Este alcatuit dintr-o camera, putand caza astfel 3 persoane, deoarece este dotata cu un pat matrimonial si un fotoliu extensibil.
Studioul dispune de un smart tv, bucatarie mobilata si este utilat cu electronice si electrocasnice noi.
1 camera a 36,50 mp
Locuri de cazare: 3 + 1 copii
Loc de parcare in afara complexului
Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
Etaj 4 (bloc cu lift) a statiunea Mamaia Nord, strada Brizzei complex Casa del Mar



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers