Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului




Hotel Apollo Neptun 3 stele este amplasat aproape de centrul statiunii, la 100 de metri de gara si 650 de metri de mare. In perioada 2019-2022 toate camerele au fost renovate si dispune de piscina exterioara  si restaurant modern cu terasa, parcare, toate pregatite pentru sezonul estival 2023.
 
Facilitati hotel: terasa, bar la piscina( contra cost), loc de joaca interior si exterior cu acces gratuit, piscina exterioara la care se asigura loc/sezlong gratuit in limita locurilor disponibile si program pentru copii asigurat de animatori, restaurant cu terasa cu spectacole live in fiecare seara (muzica, momente comice, magie), pizzerie cu cuptor, bar de zi, sala de conferinte, parcare proprie in limita locurilor disponibile, internet wireless gratuit in camere si in spatiile comune, casete pastrare valori, camera pentru bagaje. Lobby bar la receptie se serveste a la carte, contra cost.
 
Servicii masa: Mic dejun bufet, pranz bufet si a la carte, iar cina bufet) si a la carte. In timpul programului de servire a meselor tip bufet sunt incluse: apa, sucuri naturale, cafea, ceai. Pranzul/Cina se servesc sub forma de bufet la minim 40 de persoane, sub 40 va fi servire cu meniu fix.
 
Accesul la plaja privata se face gratuit, in limita locurilor disponibile, in perioadele 31.05-27.06 si 01.09-08.09, iar in perioada 27.06-31.08, se ofera un discount de 50% pentru sezlonguri, in limita locurilor disponibile.
 
Dotari camere:
Camerele au o suprafata de 18 mp si sunt dotate cu  sunt dotate cu pat matrimonial (160x200) sau doua paturi twin (80x200), televizor cu cablu TV, frigider si aer conditionat, parchet laminat, baie proprie renovata, cu dus, uscator de par si cosmetice hoteliere, geamuri termopane, internet wireless, plasa de tantari.
Camerele duble superioare la etaj au balcon cu mobilier.
Camerele duble superioare la parter nu au balcon.
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial (160x200) si un living cu canapea extensibila, baie cu dus sau cada, 2 balcoane. Exista usa despartitoare intre camere, doua LCD tv si un aer conditionat. Suprafata 36 mp.
 
Facilitati copii:
- 1 sau 2 copii intre 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat
- 1 copil intre 2-10.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, achita sevicii de masa
- 1 copil 11-17.99ani, achita pat suplimentar si si servicii de masa
- al doilea copil in camera, indifferent de varsta, achita pat suplimentar si servicii de masa
- in apartament copii achita doar suplimente de masa iar adultii achita si supliment de cazare.
 
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0-17.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 4 adulti.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.
 
Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

DECEBAL

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 342.5 Lei/pers

12 % Oferta Speciala
GRAND HOTEL CARAIMAN CM

GRAND HOTEL CARAIMAN CM

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 823.5 Lei/pers

Grand Hotel Caraiman

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 808.5 Lei/pers