Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Relaxare

Localizare: Hotelul este situat la 350 metri de plaja, 100 metri de centrul statiunii, 50 metri de baza de tratament Traian si 250 metri de lacul Techirghiol.

Descriere: Hotelul  Apollo Ovicris ofera servicii hoteliere la standarde inalte de 3 stele. Incepand cu 2012, hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina  ce vine in intampinarea tuturor ce doresc momente de relaxare intr-o piscina curata si moderna.

Camere: Hotelul are 120 camere duble dotate cu: aer conditionat, LCD pe perete cu TV cablu, internet, frigider, balcon, baie cu cada, pardoseala acoperita cu mocheta si geam termopan.

Restaurant: Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (minim 40 persoane), iar mesele principale in regim card valoric 

Servicii gratuite: acces internet la parter, acces la piscina, loc de joaca pentru copii

Servicii cu plata: servicii de telefonie si fax, spalat, calcat

Facilitati copii:
-1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza gratuit de cazare si mic dejun, fara pat suplimentar, al doilea copil achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar. 
-1 copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 50% din valoarea micului dejun, al doilea copil achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar.
-Copiii cu varsta intre 12 si 16 ani achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla si mic dejun integral, beneficiaza de pat suplimentar. 
-Copii de peste 16 ani sunt considerati adulti.

Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Manastirea ,,Sf. Maria Techirghiol, Plaja Debarcader

ATENTIE!  REZERVARILE EFECTUATE CU EARLY BOOKING SUNT NERAMBURSABILE INDIFERENT DE PERIOADA DE ANULARE.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 817.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers