Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Oferta Craciun: Pachetul de servicii cuprinde: cazare loc in camera dubla sau apartament, dupa caz, masa (pensiune completa bufet la mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice), surprize de Craciun. Moment special de taiere in mod traditional  a porcului in ziua de 24 Decembrie, pranz festiv cu produse traditionale in data de 25 Decembrie si cina festiva cu program special de colinzi in data de 25 Decembrie. In cadrul mesei festive de Craciun sunt incluse si bauturile.Facilitati/gratuitati: piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, internet gratuit, parcare.
Mentionam ca turistii cazati in cadrul Hotelului Aqua President, vor servi cina festiva de Craciun, in Sala de Evenimente. 
Turistii cu pachet de Craciun cazati in Hotel Aqua President*** beneficiaza de acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe toata perioada sejurului.


Oferta Revelion :Pachetul de servicii cuprinde: cazare loc in camera dubla sau apartament, dupa caz, masa (pensiune completa bufet la mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice), masa festiva de Revelion, Carnaval in data de 01.01.2025, divertisment. In cadrul meselor festive,  este inclusa si bautura.
 
 
Facilitati/gratuitati: piscina interioara/exterioara cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, internet gratuit, parcare.
Mentionam ca turistii cazati in Hotel Aqua President, vor servi cina festiva de Revelion si cea de Carnaval, in Sala de Evenimente.


Oferta speciala:
Turistii cu pachet de Revelion cazati in Hotel Aqua President**** beneficiaza de acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

VILA TOPAZ

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 766.655 Lei/pers

Vila Alma

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 440 Lei/pers

President Spa.

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 1474 Lei/pers