Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasat pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar cativa metri de plaja, hotelul are pozitie privilegiata care va permite sa admirati marea din cele 11 camere duble, 3 apartamente standard si 3 apartamente superioare.
 
Terasa cu vedere la mare reprezinta atractia serilor racoroase de vara! Fie ca servesc micul dejun, pranzul, cina sau doar savureaza un cocktail bucurandu-se de briza marii, oaspetii au parte de o panorama incantatoare!
 
Dotati camere:
Toate spatiile de cazare sunt echipate cu sistem de climatizare, internet wi fi, minibar, LCD tv, plase de tantari, podele de parchet si baie proprie cu dus, uscator de par, cosmetice hoteliere.
Camerele duble standard sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), sunt situate pe etajul 1 si au balcon mic, tip frantuzesc. Suprafata 15 mp.
Camerele duble cu vedere laterala la mare sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), sunt situate pe etajele 2 si 3 si au balcon mic, tip frantuzesc. Suprafata 15 mp.
Camerele duble cu vedere laterala la mare si balcon sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), sunt situate pe etajele 1, 2 si 3 si au balcon pe colt, mobilat. Suprafata 20 mp.
Camerele duble cu vedere la promenada si balcon sunt dotate cu pat matrimonial (160x200), sunt situate pe etajele 1, 2 si 3 si au balcon pe colt, mobilat. Suprafata 20 mp.
Apartamentul standard se compune din living cu canapea extensibila (160x200) si dormitor cu pat matrimonial (160x200), intre cele doua camere nu exista usa, iar TV si climatizare este in ambele. Nu au balcon. Suprafata 45 mp.
Apartamentul superior se compune din doua dormitoare matrimoniale (160x200), fiecare avand usa si un living cu canapea extensibila (100x200). Sistem de climatizare se afla in fiecare camera, insa TV exista doar in dormitoare. Are balcon. Suprafata 70 mp.


Patul suplimentar este de tip pliant (80x190).
 
Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez, in restaurantul propriu,  Panoramica by Blumarine.
 
Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- in camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii pana in 10 ani, gratuit. fara pat suplimentar asigurat, dar achita la micul dejun dupa cum urmeaza: intre 0-5.99 ani gratuit, 5-9.99 ani jumatate din valoarea micului dejun, respectiv peste 10 ani mic dejun intreg- patul suplimentar este pat pliant, se acorda la cerere, contra cost
- in apartament standard se pot caza maxim 4 adulti
- in apartamentul superior se pot caza maxim 4 adulti si 1 copil pana in 6 ani 
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 817.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers