Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Capital Plaza este situat ideal in Bucuresti, intre Piata Victoriei si zona plina de viata Dorobanti. 

Proprietatea ofera camere elegante si preparate culinare rafinate. Camerele elegante reprezinta un refugiu confortabil dup o zi lunga de afaceri sau de vizitare a obiectivelor turistice din Bucuresti.

Capital Plaza este un hotel construit de oameni de business pentru oameni de business. Servicii excelente, spatii unice, interioare cu personalitate si experienta recunoscuta local.

Situat intre Piata Victoriei si Dorobanti - aproape de statia de metrou Victoriei, zona de afaceri si comerciala din preajma Guvernului Romaniei, atractii turistice.
Se doreste sa se ofere oaspetilor un loc unde se pot simti cu adevarat in largul lor. 

Hotelul dispune de camere standard, superior, executive si suite de diverse tipuri, cu lumina naturala din plin si spatii originale pentru intalniri si evenimente - totul intr-o atmosfera clasic-contemporana care respecta trecutul istoric al locului si spiritul culturii.

De la arhitectura clasica cu accente moderne, la spatiile spectaculoase, de la pretuirea valorilor fundamentale la intampinarea ospitaliera. Toate surprind si fac din Capital Plaza unul dintre cele mai elegante hoteluri din capitala.

Hotelul dispune de 3 restaurante, trei locuri de inspiratie si intimitate in centrul orasului. Cu design clasic sau modern si ingrediente originale din bucataria mediteraneeana. Un restaurant elegant, o braserie cocheta si o cafenea prietenoasa te surprind si sunt perfecte pentru fiecare ocazie. 
Bonus: o gradina interioara de vara si spectacolul strazii pe fundal!
Restaurant 1880 format din elemente originale de arhitectura. De la decoratiuni cu iz de secol XIX, la paneluri de lemn si culori calde - acestea sunt ingredientele care completeaza un meniu sofisticat in inima Bucurestiului.

The Brasserie - Cu aer relaxant si o biblioteca de vinuri, braseria este locul ideal pentru oaspeti sa se destinda, in timp ce se bucura de un pranz intim.
Kubler Kaffee - Intalnirile de afaceri sunt acum si mai creative! Specialitati de cafea si ceai, Internet rapid, ziare si reviste care tin oaspetii la curent cu noutatile, intr-un cadru prietenos.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Cantemir

Bucuresti, Romania

de la 751.41 Lei/pers

Inter Business Bucharest

Bucuresti, Romania

de la 968 Lei/pers

Sarroglia hotel

Bucuresti, Romania

de la 750.805 Lei/pers