Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Capitol beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit in centrul statiunii, pe faleza. Hotelul este dispus pe 13 nivele, fapt care asigura o priveliste frumoasa din camere. Complet renovat, hotelul pune la dispozitia turistilor camere duble standard si superioare(cu canapea extensibila). Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu televizor, minibar, baie cu cadita de dus, telefon, balcon, mobilier nou, aer conditionat (contra cost), parchet si covorase. Camerele superioare au fost reamenajate in toamna anului 2013 cu canapea extensibila, mobilier nou si parchet nou. Restaurantul hotelului este dotat cu aer conditionat si serveste un meniu cu specific romanesc si international. Masa se poate servi si pe terasa cu vedere spre mare. In plus, Hotel Capitol Jupiter mai detine o pizzerie. Oaspetii hotelului au acces gratuita la piscina exterioara, locul de joaca pentru copii si parcare, in limita locurilor disponibile.La cazarea în hotel, se va achita o garanție de 50 lei/persoană (cash), garanție ce va fi restituită în momentul plecării, după predarea la Recepție a brățărilor aferente pachetului achiziționat și predarea camerei. * Atentie - in dubla standard - se poate pune un singur pat suplimentar in camera. - in dubla superioara - exista o canapea extensibila de 2 persoane. - Nu rezervam camere in regim single! -dublele superioare nu au vedere la mare. Este permisa cazarea cu animale de compenie (de talie mica si medie)- se achita taxa animal de companie- 50 Lei/zi.
Activitati / Divertisment

Piscina in aer liber - renovata (adulti si copii), acces gratuit, teren tenis - inclusiv nocturna, tenis de masa, cursuri de scuba diving, remi, tabla de sah cu piese de dimensiuni mari, table, poker.

Facilitati camere

Camerele hotelului dispun de: aer conditionat – contra cost, TV, minibar, baie cu dus, balcon, 2 paturi, telefon, pardoseala cu parchet si covorase, plasa insecte; garsonierele dispun de: 1 pat matrimonial, 1 canapea neextensibila, nu au vedere la mare. In camere se admit maxim 2 adulti + 2 copii.

Facilitati hotel

Hotelul Capitol pune la dispozitia turistilor: restaurant, parcare proprie - contra cost 4 lei/zi/autoturism, loc de joaca pentru copii – Clubul de Copii din incinta hotelului – acces gratuit pentru cei mici; Baby Land Delta (exterior) - acces gratuit pentru cei mici de la Hotel Capitol, internet - WI - FI gratuit, in receptia hotelului, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, 13 etaje, lobby bar Borubon deschis 24 h/24, pizzerie, barbeque american si gradina de vara, club Playstation (consola jocuri pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 - 12 ani impliniti), internet caffe, sala de conferinte. Se accepta animale de companie de talie mica cu carnet de sanatate pentru care se achita o taxa de 50% din valoarea unui loc de cazare si este obligatorie purtarea botnitei.

Localizare

Hotelul Capitol este situat in centrul statiunii Jupiter, pe malul marii.

Plaja

Plaja nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

RIO

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 646.5 Lei/pers

Casa Carina

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 411.4 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
CASA CARINA.

CASA CARINA.

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 391 Lei/pers