Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Relaxare sau odihna
Localizare: Este situat in imediata apropiere a falezei din Eforie Nord. 

Descriere: Hotel Carmen se dovedeste a fi destinatia perfecta pentru sejururi de neuitat. Construit in 1958, hotelul cu o arhitectra mediteraneana a fost recent renovat, devenind spatiul de cazare ideal pentru familiile cu copii care isi doresc sa fie aproape de plaja, dar si pentru cei care isi doresc o vacanta departe de tumultul statiunii. Turistii beneficiaza de cazare in 24 de apartamente primitoare si de un restaurant a la carte, cu terasa, unde pot servi preparate delicioase pregatite de o echipa de chefi profesionisti.

Camere: Apartamentele sunt structurate in dormitor, living si baie proprie. Fiecare dintre dormitoare are un pat dublu, iar in living se afla o canapea extensibila foarte confortabila, iar baile sunt prevazute cu lavoar, grup sanitar si cada. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, aer conditionat, TV LCD-uri, wi-fi si balcon special amenajat pentru a petrece timpul in serile tarzii de vara.

Compartimentarea si mobilarea apartamentelor este perfecta pentru cazarea familiilor cu
unul sau doi copii sau pentru grupurile de patru persoane care doresc sa isi petreaca
sejurul pe litoral.

Masa: pentru contravaloarea mesei achitate in biletul de odihna se vor emite bonuri valorice sub forma unui card electronic, clientul putand achizitiona orice produs din incinta restaurantului Carmen

Politica copii:
  • copiii cu varsta sub 12 ani beneficiaza de gratuitate pentru serviciile de cazare (maxim 2 copii), pentru serviciile de masa se poate opta ca supliment
  • turistii cu varsta de peste 12 ani impliniti sunt consoderati adulti

Animale de companie: Hotelul este pet frendly doar pentru animalele de mici dimensiuni, avand carnetul de sanatate vizat in termen.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 817.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers