Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Carmeneste situat in centrul statiunii Venus, chiar pe promenada cu magazine si la aproximativ 60 de metri de plaja.
Renovat complet in 2018, Hotel Carmeno fera spatii de cazare la standardul de 3*, dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie proprie cu dus, wi fi si balcoane cu masute si scaune. Incepand cu anul 2021, hotelului i s-a adaugat un corp nou ale carui camere au acelasi dotari.


Hotelul are lift, sala de conferinte si un restaurant cu terasa de vara unde va puteti bucura de muzica live.
De asemenea, hotelul pune la dispozitie, in gradina, un loc de joaca exterior pentru copii, dotat cu tobogane, trambuline, leagane si balansoare.
Parcarea este gratuita in limita disponibilitatii.


Camere:
Camerele duble sunt dotate cu minibar, au balcon, TV cu televiziune prin cablu, telefon,aer conditionat, bai proprii cu dus.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, minibar, TV cu televiziune prin cablu, baie cu dus si balcon.




Masa:
1.Mic dejun - in regim bufetsuedez/varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare,ceai, cafea incluse


Servicii incluse:
- reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 metride hotel pe plaja mare a statiunii;
- pe terasa restaurantului clientii au ocazia de a petrece cele maireusite seri de vara, bucurandu-se de muzica live.
- loc de joaca pentru copii a amplasat in gradina hotelului, copii au ladispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoaresi trambuline - distractie garantata
- internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
- parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
- sala de conferinta
- camera de bagaje


Nu se accepta animale de companie.


Capacitate maxima de cazare: 2 adulti + 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti. Camerele duble presupun un pat  matrimonial cu posibilitatea inchirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil).Se pot face si exceptii in cazul in care adultii isi dau acordul in scris asupra asumarii spatiului din camera, pentru a nu exista reclamatii ulterioare legate de acest aspect. Se accepta si cazarea pentru 3 adulti doar in cazul in care se achita contravaloarea patului suplimenta

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

COMPLEX MERA RESORT.

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 2394.5 Lei/pers

Avenue Venus

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 515.46 Lei/pers

PALACE LAKE MEZOTERMALE

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 964.5 Lei/pers