Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Clas Mamaia Nord este situat in cartierul Mamaia Nord din Mamaia, la 3 km de tabara de vacanta din Navodari. Oferind acces gratuit la internet WiFi, proprietatea este la aproximativ 4,2 km de plaja Kudos si la 9 km de Aqua Magic. Gradina de vara Albatros este la 10 km de hotel.

Hotel Clas este un hotel finalizat in anul 2019, in luna aprilie. Dispune de 54 de camere si 3 suite cu conditii excelente de cazare. Hotelul este amplasat in zona Kazeboo la aproximativ 100 de metri de Marea Neagra. Hotelul va asteapta pentru un sejur de neuitat. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Clas mamaia Nord ofera parcare, internet wi-fi gratuit, bar.

Camere:   
Camerele duble au 24 mp si sunt dotate cu sistem de climatizare, televizor, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, wi-fi gratuit.
Apartamentele au 45 mp si sunt formate din living si dormitor. Au aceleasi dotari ca si camerele duble. In living este amplasata o canapea extensibila.

MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez.
Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru  promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers