Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Clermont se află intr-o zonă liniștită din Covasna, la 2,5 km de centrul orașului. Proprietatea oferă piscină interioară, modernă, precum și teren de tenis. Oaspeții beneficiază de pistă de bowling.

Toate camerele elegante au aer condiționat și balcon. Camerele oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, WiFi gratuit și birou. Toate băile moderne sunt dotate cu articole de toaletă, halate de baie și papuci.

Centrul spa de la Clermont include cadă cu hidromasaj, in aer liber, saună finlandeză și saună umedă. Proprietatea oferă tratamente corporale și de infrumusețare și tratamente de sănătate. Oaspeții pot să se antreneze la centrul mare de fitness.

Restaurantul servește mancăruri din bucătăria internațională. Cand vremea este frumoasă, mesele pot fi savurate pe terasă. Proprietatea oferă room service la cerere.

La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de perete de cățărare și traseu de tiroliană. Proprietatea pune la dispoziție facilități de biliard și tenis de masă. Locul de joacă pentru copii se află in grădină.

Hotelul Clermont oferă parcare privată gratuită, cu sistem de supraveghere video. La un cost suplimentar, proprietatea poate aranja excursii in regiune și serviciul de transfer.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Bradul

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 627 Lei/pers

HOTEL CLERMONT

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 1336 Lei/pers

HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 1052 Lei/pers