Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Club Topaz este situat pe Strada Vilele Speciale, la aproximativ 10 minute de mers pe jos pe langa Lacul Neptun pana la plaja Daytona si plaja ,,La Steaguri” si la aproximativ 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii Neptun

Informatii cazare: Club Topaz este un complex de 3 etaje, fara lift. In complex oferim apartamente de doua camere, un apartament de 3 camere standard si apartamente de 3 camere superior. Club Topaz este inconjurat de o gradina verde in care se regaseste si piscina complexului cu o adancime maxima de 1,70 m si sezlonguri de plaja. 

Apartamente de doua camere: 1 dormitor cu pat matrimonial, un living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa si canapea extensibila pentru doua persoane, o baie si balcon/terasa;

Apartament de 3 camere superior :  situate doar la etajele superioare, 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 bai cu cada/dus, living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila de 2 persoane, terasa.

Facilitati camera: bucatarie cu frigider, cuptor cu microunde, tacamuri, pahare, cani, farfurii, aragaz sau plita electrica; televizor in living cu antena prin cablu, canapea extensibila, zona de luat masa, masa si scaune pe terasa, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

DECEBAL

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 342.5 Lei/pers

12 % Oferta Speciala
GRAND HOTEL CARAIMAN CM

GRAND HOTEL CARAIMAN CM

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 823.5 Lei/pers

Grand Hotel Caraiman

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 808.5 Lei/pers