Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cocor Spa Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 242 spatii de cazare precum si confortul celor 4 stele dobandite in urma investitiilor de amploare realizate in ultimii ani. Este situat la aproximativ 50 de metri de plaja. 


Dotari generale: restaurant, parcare proprie de150 locuri (acces gratuit in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii  si gradinita (acces gratuit), program zilnic animatori in perioada 22.06- 31.08, internet -wireless, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, magazin de suveniruri, baruri, terasa, gradina, piscina cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului. 


Gradinita de copii, perioada animatori 18.06 - 05.09.2021 in conditiile impuse de autoritati 

Sali de conferinta: COCOR BALLROOM dispune de o capacitate de maxim 400 invitati a stil receptie, 250 invitati - stil teatru, 180 invitati - stil banquet. Facilitatile Centrului de Conferinte COCOR sunt urmatoarele: lobby-bar, foyer amplu cu lumina naturala destinat servirii pauzelor de cafea, acces la sala direct din exterior, flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up. Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma aferente fiecarei sali de conferinta rezultata din modularitatea COCOR BALLROOM.
Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul Mon Jardin cat si pe terasa acestuia sau la piscina.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, chicineta (doar in unele apartamente), balcon, uscator de par, sonorizare in baie, inchidere centralizata pe baza de cartela, senzori de fum, telefon, pardoseala din gresie. 
Camerele standard au o suprafata de cca 16 mp, pardoseala din gresie si dispun de pat matrimonial sau doua paturi. 
Camerele duble superioare (6 camere) sunt situate in corpul nou si au o suprafata de cca 26- 28 mp, cu pardoseala mochetata.

Servicii GRATUITE - acces la piscina exterioara cu sezlong si prosop in limita locurilor disponibile, gradinita de copii, parcare in limita locurilor disponibile.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Cocor categoria 4 stele, micul dejun bufet suedez, dejunul sau cina in sistem bufet suedez: 
Mic dejun - 44.00 Lei/ zi/ persoana; 
Pranz -  66.00 Lei/ zi/ persoana; 
Cina  - 66.00 Lei/ zi/ persoana. 

Servicii masa copii:  Pranz sau Cina 
- copiii 0- 12.99 ani achita 50% din tariful de adult; 
- copiii peste 13 ani achita 100% tarif de adult 

In momentul cazarii clientul opteaza pentru pranz sau cina. Demipensiune: pranz sau cina in sistem bufet suedez (apa minerala/plata, sucuri naturale, 150 ml vin alb/rosu/persoana adulta). 


Mesele bufet se organizeaza pentru minim 40 de persoane.
 

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si demipensiune, fara pat suplimentar; 
- un copil cu varsta cuprinsa intre 3-12.99 ani achita 50% din valoarea mesei fara pat suplimentar asigurat sau achita 50% din tariful de cazare si masa cu pat suplimentar asigurat, al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 3- 12.99 ani achita obligatoriu pat suplimentar. 
- un copil cu varsta peste 13 ani achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat si masa integral



Tratament: Cocor SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete: Masaje orientale, Tratamente senzoriale, Beauty (fata & corp). 
Puteti combina programul curativ cu orice ritual Wellness si astfel sa va bucurati de intreaga Experienta Cocor. 
Datorita puterii regenerative a apei si caldurii aici va puteti purifica si relaxa corpul: hidroterapie, cascada cervicala, jacuzzi, inot contra curentului, terapii termice, hammam, finnish sauna, bio sauna, fantana de gheata, dusuri emotionale, tratamente thalasso.



NU se accepta animale de companie in hotel. 
Acesul la SPA se face exclusiv persoanelor de peste 16 ani. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
Vila TIME CM

Vila TIME CM

Olimp, Jud. Constanta, Romania

de la 1149.5 Lei/pers

SeaView Apartments Olimp

Olimp, Jud. Constanta, Romania

de la 1028.5 Lei/pers

Majestic Hotel CM

Olimp, Jud. Constanta, Romania

de la 19798 Lei/pers