Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare:  Situat in partea nordica a statiunii Mamaia.

Descriere: Hotelul face parte din lantul hotelier  Unita Turism, alaturi de hotelurile Amiral  si Orfeu. Acesta a fost complet renovat in 2007. Hotelul detine 120 de camera duble si 6 apartamente, jumatate cu vedere la mare, jumatate cu vedere la lac. 

Camere: Acestea sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabine dus, uscator de par si balcon.

Facilitati hotel: restaurant cu o capacitate de 250 de locuri, o terasa si un bar de zi; piscina, loc de joaca pentru copii, parcare auto, cutie valori la receptie

Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri, o terasa si un bar de zi. Clientii Hotelului Comandor care doresc sa beneficieze de masa all inclusive pot servi masa in restaurantul Amiral. De asemenea, pot beneficia de serviciile de masa in sistem autoservire in restaurantul Orfeu.

Servicii gratuite: pastrare valori, intrare la piscina complexului, pat piscina cu salteluta, loc de joaca pentru copii, parcare auto

Servicii cu plata: salon coafura / frizerie, salon masaj, sauna, SPA, fitness

Animale de companie: Accesul este permis dace se achita 20% din valoarea unui loc de cazare si se prezinta la receptie certificatul de sanatate.

Atractii in zona: Cetatea Histria (Navodari), Biserica Ingropata ,,Sfantu Nicolae, vizavi teren de sport cu nocturna

Facilitati copii: Pentru 2 adulti + 1 copil intre 0 si 7 ani se acorda gratuitate la cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti + 2 copii intre 0 si 7 ani - primul beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, iar pentru al 2-lea se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar. Pentru 2 adulti + 1 copil intre 7-16 ani, se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii peste 16 ani sunt considerati adulti si achita valoarea integrala. Al 3-lea adult in camera dubla / apartament achita contravaloarea unui loc. Capacitatea maxima in apartament este de 2 adulti + 2 copii intre 0-14 ani, 3 adulti + 1 copil intre 0-14 ani.

* Recomandat familiilor cu copii

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers