Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul Cometa, un hotel cu toate privirile spre mare ! 
Este amplasat chiar pe malul marii, in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece  vacanta de vara.
 Descriere: Hotelul este clasificat la 3 stele si este dotat cu receptie, salon servire mic dejun, terasa-restaurant, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless etc.

Camere: Camerele sunt impartite astfel :
Camerele duble standard au balcon, T.V. frigobar, A.C. si sunt orientate  spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele duble  superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele triple  standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana, baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele triple  superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele de familie sunt gen garsonier si au in dotare un  pat matrimonial si un pat  de o persoan, balcon mare, televizor, frigobar, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp.  Sunt repartizate cate una pe fiecare etaj (inclusiv parter!) Vederea  acestora este spre Padurea Comorova..
Nu se admit partaje si paturi suplimenatre.  
Toate camerele sunt dotate cu TV, frigobar, baie proprie, balcon, A.C.etc

Restaurant: Micul dejun va fi tip bufet. Pranzul si cina sunt optionale, se pot servi a la carte  pe terasa - restaurant a hotelului si/sau la alte restaurante partenere din statiune.

Servicii gratuite: pstrarea valorilor in  seiful  hotelului, depozitarea bagajelor in camer  special, primirea  si  expedierea corespondentei, trezirea turistilor, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi etc.

Accesul cu animale: Nu se admit animale de companie in hotel.
 
Atractii in zona: Teatrul  de   vara  Jupiter, Herghelia Mangalia, Muzeul  Arheologic Callatis Mangalia , Festivalul Mangalia , parcul de aventuri Paradis Land Neptun, Dino Parc Jurasica Neptun, Galaxy Aqua Park  Jupiter, Baby Land Jupiter, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea  hotelului, Ferma animalelor  - Ograda vesela  (sat Arsa).

Mentionam c in tarife NU este inclusa taxa de statiune iar turistii o vor achita la receptie!

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

RIO

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 646.5 Lei/pers

Casa Carina

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 411.4 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
CASA CARINA.

CASA CARINA.

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 391 Lei/pers