Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



 
Hotelul Cometa 3* Jupiter, un hotel cu toate privirile spre mare!
 
 Este amplasat chiar pe malul marii, in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece  vacanta de vara.
 
INFORMATII SI DOTARI
Grad de clasificare : 3 stele .
Dotari generale : receptie, salon servire mic dejun, terasa-restaurant, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless etc.
Dotari camere : TV, frigobar, baie proprie, balcon, A.C.etc
 
       Camerele sunt impartite astfel:
 
      Camerele duble standard au balcon, T.V. frigobar, A.C. si sunt orientate  spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
      Camerele duble  superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
      Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana, baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
      Camerele triple  superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
       Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble. Acestea se valorifica  numai la cerere si cu aprobarea hotelului.
 
*Nu se accepta cazarea cu animale de companie in hotel.
 
SERVICII SI FACILITATI
 
Servicii  incluse  in  tarif : micul dejun, pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera  speciala, primirea  si  expedierea corespondentei, trezirea turistilor, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi etc.
 
 Micul dejun va fi tip bufet. Pranzul si cina sunt optionale, se pot servi a la carte  pe terasa - restaurant a hotelului si/sau la alte restaurante partenere din statiune.
 
Facilitati copii : copiii de pana la 6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, in camera cu doi adulti.
     
       Capacitatea  maxima de cazare  este urmatoarea:
 - camera dubla: 2 adulti si un copil de max 6.99 ani.                                                                         - camera tripla: 3 adulti si un copil de max. 6.99 ani sau 2 adulti si doi copii de maximum 6.99 ani.                                                                                                                              

Oportunitati   in  zona :  Teatrul  de   vara  Jupiter, Herghelia Mangalia, Muzeul  Arheologic Callatis Mangalia , Festivalul Mangalia , parcul de aventuri Paradis Land Neptun, Dino Parc Jurasica Neptun, Galaxy Aqua Park  Jupiter, Baby Land Jupiter, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea  hotelului, Ferma animalelor  - Ograda vesela  (sat Arsa). 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

RIO

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 646.5 Lei/pers

Casa Carina

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 411.4 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
CASA CARINA.

CASA CARINA.

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 391 Lei/pers