Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant propriu, parcare proprie, bar de zi,
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber

DESCRIERE CAMERE
Dubla ECONOMY - vedere spate, nu au balcon dar au o usa mare cu protectie care permite uscarea hainelor afara. Beneficiaza in functie de disponibilitate de 2 sezlonguri la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).
Dubla STANDARD cu balcon - vedere la boulevard. Aceste camere beneficiaza in functie de disponibilitate de maxim 2 sezlonguri la plaja privata respectiv la piscina complexului sau de acces la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).
Apartament. Beneficiaza in functie de disponibilitate de 2 sezlonguri la plaja privata respectiv la piscina complexului sau de acces la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).

LOCALIZARE
Complexul Bran- Brad- Bega este situat in sudul statiunii la 30 m de plaja.

POLITICI
Persoanele peste 14 ani vor plati taxa de statiune.

SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Bran-Brad-Bega categoria 4 stele, micul dejun, cina in sistem bufet.

FACILITATI COPII
Copiii 0-2 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
Structura ocupare camere:
Camera duble economy - maxim 2 adulti si 2 copii de 0-11,99 ani, fara cost suplimentar la cazare; copiii platesc doar masa in functie de varsta.
Camera dubla standard - maxim 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-11,99 ani + 1 copil 12-17,99 ani) - copilul de 12-17,99 ani achita pat suplimentar (se ofera lenjerie pentru canapea); copiii platesc doar masa in functie de varsta.
Apartament - maxim 3 adulti si 1 copil de 0-11,99 ani sau 2 adulti si 2 copii 0-17,99 ani, fara cost suplimentar pentru cazare; se plateste doar masa in functie de varsta.









Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers