Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Complexul Casute Holiday Neptun (3*) este situat chiar pe malul Lacului Neptun II, la o distanta de aproximativ 200 m de plaja, langa Biserica Ortodoxa, vizavi de Bazarul Prichindel.
Complexul este format din 24 de casute tip bungalow fiecare avand doua camere independente,  situate intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera.
Complexul Casute Holiday Neptun (3*) din statiunea Neptun pune la dispozitia turistilor locuri de cazare in 24 de casute tip bungalow, fiecare casuta avand cate 2 camere cu intrari separate (suprafata utila de 12-15 mp), cu grup sanitar propriu si terasa, dotate cu: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor), internet wi-fi.
Complexul ofera  loc de joaca pentru copii, gratare la fiecare vila, zona de promenada, zona de pescuit, parcare gratuita in incinta complexului.Zona de amplasare a complexului este una de poveste, plina de verdeata, ceea ce recomanda locatia pentru iubitorii de natura, liniste si relaxare. Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

DECEBAL

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 342.5 Lei/pers

12 % Oferta Speciala
GRAND HOTEL CARAIMAN CM

GRAND HOTEL CARAIMAN CM

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 823.5 Lei/pers

Grand Hotel Caraiman

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 808.5 Lei/pers