Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Confort si relaxare

Localizare: Hotelul este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la o distanta de 300 metri de plaja si la 5 minute de mers cu autoturismul pana la Lacul Techirghiol.

Descriere: Deschis in 2009, hotelul ofera servicii de calitate pentru o vacanta inedita la tarm de mare. Avand o capacitate mare de cazare, Hotel Coral ofera spatii de cazare in 68 camere cu pat matrimonial , 4 camere Twin, 6 camere Triple si 58 duble , izolate fonic si care se bucura de toate facilitatile si dotarile noi aferente unui hotel de 3 stele. 
 Hotelul dispune de parcare gratuita si supravegheata video, internet, aer conditionat si balcon. De asemenea, hotelul ofera serviciu de inchirieri masini.

Camere: Hotelul ,,Coral dispune de  un numar de 68 camere: dintre care 62 camere duble cu pat matrimonial/twin si 6 camere triple., dispuse pe 5 etaje. Acestea sunt dotate cu  cu baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, internet wireless, Tv/cablu, mobilier nou, racitor si balcon(exceptand camerele de la demisol si parter care nu au balcon), birou cu oglinda, jacuzzi in 2 camere.

Restaurant: Hotelul ,,Coral dispune de o sala de mese unde se poate servi micul dejun optional. In apropierea hotelului exista numeroase restaurante sau autoserviri.

Servicii gratuite: comanda taxi, internet, jocuri (rummy, table)

Servicii cu plata: inchiriere articole de plaja, curatatorie, inchiriere masini

Acces cu animale: Nu se accepta animale de companie.

Atractii in zona: Manastirea ,,Sf. Maria Techirghiol, Plaja Debarcader, teatrul de vara

Check-in: Ora 16:00         Check-out: Ora 11:00

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers