Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Unitatea dispune de 17 camere duble, 7 camere triple si 3 apartamente, toate mobilate si dotate dupa standardele cele mai inalte. Camerele au vedere spre mare, in fiecare zi personalul intrand pentru a face curatenie. Apartamentele sunt prevazute cu baie cu cada, iar camerele cu bai cu cabine de dus. Unitatea este deschisa si in extrasezon, inclusiv iarna.
Restaurantul de 160 de locuri se transforma in autoservire vara si in a la carte iarna. Dispune si de pizzerie, cofetarie si gelaterie. Unitatea poate organiza si mese festive, nunti, botezuri, conferinte.

Servicii masa: mic dejun a la carte inclus in tariful de cazare, pranz si cina contra cost - sub forma de bonuri valorice.
NOTA: in perioada 14.07-25.08.2024 este obligatorie valorificarea cazarii cu demipensiune. 

Facilitati cazare: internet wireless, parcare, terasa.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Facilitati copii in camera dubla cu 2 adulti: 
- copiii intre 0-11.99 ani achita o taxa pentru consum utilitati, fara pat suplimentar asigurat
- copiii peste 12 ani - se pot caza in tripla

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 817.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers