Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Cosmos este situat chiar pe faleza din Eforie Sud, reabilitat in anul 2016. Hotelul are parcarea asigurata.
Hotel Edmond & Cosmos detine una din cele mai moderne baze de recuperare si tratament din tara datorita dotarilor ultraperformante, de ultima generatie unde procedurile clasice de fizioterapie se imbina cu proceduri moderne pentru tratarea unei largi patologii.
Hotelul accepta animale de companie de talie mica - 35 lei/zi.
PACHET TRATAMENT: include ALL INCLUSIVE si 3 tratamente/ persoana/zi, in baza recomandarilor medicului specialist al BAZEI DE TRATAMENT COSMOSMED. 
Consult medical obligatoriu - 200 lei/persoana(se achita la receptia hotelului)
Tratamentele de mai jos vor fi recomandate de catre medicul specialist, dupa consultatie:Lista terapii gratuite (decontate CNAS), incluse in pachet:
1 ELECTROTERAPIE
2 LASER TERAPIE
3 MICROUNDE
4 ULTRASUNET
5 MASAJ PARTIAL
6 KINETOTERAPIE
7 PARAFINA
8 BAIE GALVANICA-MAINI
9 BAIE-GALVANICA PICIOARE

MASA:
Mic dejun bufet suedez in Rastaurant Cosmos intre orele 08.00-09.30. Demipensiune: mic dejun si cina (18.30-20.30) bufet suedez si include si bauturi racoritoare, apa, bere draft, vin alb/roze/rosu draft.
All inclusive: mic dejun, pranz (12.30-14.30) si cina bufet suedez, spritz si snacks (14.00-18.00) la Piscina Edmond in perioada 09.06-02.09 sau la Restaurant Cosmos in perioada 27.04-08.06 si 03.09-30.10, acces la biliard Edmond si la zona fitness Cosmos.
In ziua de check-in se va beneficia de cina, iar la check-out se va beneficia de mic dejun si pranz.
In lunile aprilie, mai, septembrie si octombrie mesele se vor servi sub forma de bufet suedez pentru un minim de 30 de persoane sau meniu fix sub 30 de persoane in Restaurant Cosmos.
Dotari camere: TV, Wi-Fi, frigider, aer conditionat, balcon si baie proprie; biliard si ping-pong.
Dubla economic are 14 mp si vedere stradala. Este dotata cu 2 paturi de o persoana si nu are balcon sau aer conditionat.
Dubla standard are 14 mp si vedere stradala. Este dotata cu 2 paturi de o persoana si nu are balcon . Au in dotare aer conditionat.
Tripla are 20 mp si vedere la curtea interioara. Este dotata cu 3 paturi de o persoana si nu are balcon sau aer conditionat.
Dubla superioara are 28 mp si este amenajata cu un pat matrimonial si o canapea extensibila sau inca un pat de o persoana, baie, 2 balcoane cu vedere la mare. Are aer conditionat. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Dubla cu balcon are 14 mp. Este dotata cu balcon cu vedere la curtea interioara, aer conditionat si 2 paturi de o persoana.
Dubla cu vedere are 14 mp. Este dotata cu balcon cu vedere mare, aer conditionat si pat matrimonial.
Semi-apartamentul are 28 mp si este format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie. Este dotat cu aer conditionat si Nu are balcon. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Apartamentul standard are 28 mp si este format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie si 2 balcoane cu vedere laterala la mare. Este dotat cu aer conditionat. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Apartamentul Premium are 28 mp si este format din living cu 2 canapele extensibile, dormitor cu pat matrimonial, baie si 2 balcoane cu vedere la mare. Este dotat cu aer conditionat. Capacitate de cazare: 6 persoane.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- 3-7.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar, si achita serviciile de masa dupa cum urmeaza: mic dejun 22 lei/zi, demipensiune 55 lei/zi, all inclusive 84 lei/zi
- 8-13.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar, si achita serviciile de masa dupa cum urmeaza: mic dejun 27 lei/zi, demipensiune 84 lei/zi, all inclusive 142 lei/zi
- a 3-a si a 4-a peroana in apartament, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita serviciile de masa conform varstei.
- a 5-a si a 6-a persoana in apartament premium, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita serviciile de masa conform varstei.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HANUL HORA ROMANEASCA

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 660 Lei/pers

9 % Oferta Speciala
HOTEL COSMOS.

HOTEL COSMOS.

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 546 Lei/pers

HOTEL MOJO RESORT.

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 1697.5 Lei/pers