Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este amplasat pe faleza, in sudul statiunii Mamaia.Hotelul a fost renovat complet intre 2019-2021. In 2020, hotelul s-a extins cu inca un etaj, iar camerele au primit imbunatartiri. Datorita amplasarii paralele cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare. Hotelul este deservit si de un lift ultramodern.
 
Restaurantul Dacia Sud, situat la parter, are o capacitate de 150 de locuri si 100 pe terasa acoperita, se afla la 10 m de plaja si ofera o panorama minunata asupra marii. Restaurantul Noblesse Ballroom, situat tot la parter, are o capacitate de 250 de locuri si vedere spre mare.
 
Pentru a savura o bautura fina, hotelul va pune la dispozitie un bar cu o capacitate de 80 de locuri, intr-un decor nou, reamenajat total.
 
Hotelul mai dispune de sala de fitness dotata cu aparatura moderna, sauna, spalatorie-curatatorie, facilitati pentru persoanele cu handicap, schimb valutar si sala de conferinte cu capacitate de 100 de locuri, dotata cu toate echipamentele necesare.
 
Plaja privata: Clientii care opteaza pentru pachtele cu demipensiune si pensiune completa se beneficiaza si de 2 sezlonguri/camera pe plaja privata.
 
Parcarea este pazita, iar accesul se face contracost pentru oaspeti.
 
Hotelul e deschis tot timpul anului.
 
Hotelul dispune de sala de conferinta cu o capacitate de 150 locuri, plaja  proprie si parcare pazita (in limita locurilor disponibile) cu plata la receptie.
 
Dotari camere:
- camere duble twin (cu balcon si fara balcon) au in dotare 2 paturi (90/ 200m), (care se pot unii la cerere) aer conditionat, TV LCD, minibar, seif, baie cu dus/cada, uscator par, plasa tantari - NU se poate adauga pat suplimentar in camerele duble twin.
- garsoniere: au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila, sunt open space, halate si papuci, restul dotarilor sunt ca la camerele duble
- apartamente: living cu canapea extenisibla, dormitor cu pat matrimonial, despratite cu usa, restul dotarilor ca la camerele duble.

Servicii masa: se  serveste la restaurantul hotelului, mic dejun bufet suedez, restul meselor sub forma de fisa cont.

Facilitati copii:  (in camera cu 2 adulti):
- 0-3.99 ani au gratuitate la mic dejun
-   0-9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.
-  4-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita pentru mic dejun tarif redus
-  7-10.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, achita mic dejun  integral
- In garsoniera/apartament: copii 11-15.99 achita 50% din valoarea unui loc de cazare si micul dejun integral
- In garsoniera/apartament: al 3-lea adult - achita supliment de cazare 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun
-   Pentru adulti nu se pot oferi paturi  suplimentare
 
Capacitate maxima de cazare in camera dubla twin: 2 adulti + 1 copil 0-10.99 ani.
Capacitate maxima camera dubla matrimoniala cu fotoliu extensibil: 2 adulti si 1 copil 0-14.99 ani.
Capacitate maxima de cazare in garsoniera/apartament: 2 adulti + 2 copii 0-10.99 ani; 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-10.99 ani, al 2-lea copil 0-14.99 ani); sau 3 adulti.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers