Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



HOTEL DEL MAR 4* este situat la intrarea in statiunea Mamaia, langa hotel Bavaria Blu si hotel Mihaela, deschis tot timpul anului, dispune de 67 camere duble cu pat matrimonial, 8 duble executive, 5 junior suite, 6 senior suite, 2 VIP suite si 2 executive suite repartizate pe 5 etaje.


Dotari si servicii
Del Mar a fost dat in folosinta in 2010 si dispune de 2 restaurante, bar la receptie, SPA, o sala de fitness, sauna si masaj, sala conferinta 200 locuri, lift, piscina exterioara (dupa 15 iunie).
Piscina exterioara (2 sezlonguri incluse) in perioada iulie-august
Plaja privata (2 sezlonguri incluse)
Parcare supravegheata(in limita locurilor disponibile)
Internetul este disponibil atat wireless cat si prin cablu si este gratuit.
 
 
Prezentare camere si facilitati
 
Dubla Standard
Suprafata camerei este de 34 mp, pat queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier cu masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu. cosmetice hotel.
Capacitate - 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani
 
Dubla Executive
Camerele Duble Executive sunt dispuse numai la etajele superioare ale hotelului, si dispun de vedere catre mare. Suprafata totala de 34 mp, pat queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier cu masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu, cosmetice hotel.
Capacitate - 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani
 
Junior suite
Cele 5 Junior Suite situate la etajele 1,2,3,4 si 5, dispun de o suprafata a camerei de 43 mp, doua paturi queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier cu masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu, cosmetice hotel.
Capacitate - 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti
 
Senior suite
Cele sase Senior Suite (situate la etajele 1,2 si 3) cu o suprafata de 55mp, formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial king size un living luminos si elegant (datorita peretilor de tip cortina) mobilat cu canapea exensibila si fotolii, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), dispune de masa si scaune, aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator, fier cu masa de calcat, cosmetice hotel.
Capacitate - 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti
 
Vip Suite
Cele doua Vip Suite dispun de vedere catre mare si au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator,fier de calcat, cantar, pachet VIP (fructe,vin,apa la sosire), cosmetice hotel.
Capacitate - 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti
 
Executive suite
Cele doua Executive Suite dispun de vedere catre mare si au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator,fier de calcat, cantar, pachet VIP (fructe,vin,apa la sosire ), cosmetice hotel.
Capacitate - 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti
 
*Nu este permis accesul in unitate cu animale de companie
 
 Politica copii
-Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani neimpliniti, insotit de 2 adulti platitori beneficiaza de gratuitate la cazare si serviciile de masa aferente perioadei sejurului (dupa caz).
-Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani neimpliniti se achita 50% din contravaloarea suplimentului de masa .
-Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani/adulti se achita contravaloarea suplimentului de masa conform ofertei.
-Toti copiii cu varsta mai mica de 2 ani beneficiaza gratuit de patut pentru copii, acesta trebuie confirmat anterior de catre hotel.
-Varsta copiilor se demonstreaza prin prezentarea certificatului de nastere la receptie.
-Numarul maxim de paturi suplimentare intr-o camera este de 1(unul).
 
 
Tip pachete
Demipensiune:
Mic dejun bufet suedez (7:30 - 10:00) include: apa, suc, ceai, cafea;
Pranz bufet suedez (12:30 - 14:00) include: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/ rosu draft
Pensiune completa:
Mic dejun bufet suedez (07:30 - 10:00) include: cafea, apa, suc fara acid;
Pranz bufet suedez (12:30 - 14:00) include: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/ rosu draft;
Cina bufet suedez ( 18:30 - 20:00) include: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/ rosu draft;
 
1. Cand gradul de ocupare estemai mic de 20% micul dejun si pranzul se servesc a la carte, in regim fisa cont cu valoare fixa.
 
 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers