Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Delta pune la dispozitie 274 camere duble etaj, 34 camere duble family si 5 apartamente. Dotari camere etaj: TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, internet wifi, frigobar, aer conditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus. Facilitati hotel: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie - cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish&grill, piano bar, 5 Sali de conferinte, acces internet, baby-land, plaja privata, parcare (serviciu cu plata). La sejur de minim 6 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land – parc de aventura, o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Jurasica Adventure Theme – parc tematic cu dinozauri si 1 acces/familie in limita a 3h la Galaxy WaterPark Jupiter; La sejur de minim 7 nopti, turistii beneficiaza de 1 cina a-la-carte/sejur inclusa la unul dintre restaurantele Cohotels (pe baza de rezervare efectuata pe perioada sederii, in functie de disponibilitate); NOU 2022! - Muzica buna? Da! / DJ de renume? Da! / Locatie: pe malul marii! / Bauturi: All Inclusive! / In fiecare seara la: DJ & Live music Club CoHotels!; 2 sezlonguri/camera pe unul dintre sectoarele de plaja; Toate tipurile de camera includ servicii de masa pentru 2 persoane. Pentru persoanele peste 12 ani se achita supliment/zi conform tarifelor din tabel, persoanele peste 18 ani achita loc intreg in camera; Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie; Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita de la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului. Sanatatea si siguranta oaspetilor si angajatilor nostri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de masuri de prevenire in linie cu recomandarile autoritatilor.
Plaja

Plaja nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.

Facilitati camere

Hotelul detine un numar de 279 camere, iar acestea dispun de: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon.

Facilitati hotel

Hotelul Delta pune la dispozitia turistilor: restaurant - aer conditionat, parcare proprie, internet, terasa cu spectacole, piano bar, pizzeria - cuptor cu lemne, restaurant italian cu muzica live, baby-land, plaja privata.

Localizare

Hotelul Delta este situat in statiunea Jupiter, la 50 m de mare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

RIO

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 646.5 Lei/pers

Casa Carina

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 411.4 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
CASA CARINA.

CASA CARINA.

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 391 Lei/pers