Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Economic

Localizare: 
Hotel Doina Mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intre hotelurile Neptun si Sulina. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare camera. Hotel Doina Mamaia va ofera cazare in camere duble matrimoniale, camere duble twin si garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. O parte din camerele duble twin si toate garsonierele sunt prevazute cu aer conditionat. Restaurantul hotelului a fost renovat complet si va ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale. In zona receptiei este amenajata o zona de relaxare si un bar. De asemenea, hotelul dispune de sala de internet, jocuri electronice pentru copii, mese de ping-pong si de biliard.  


Camere: 

Camerele King 2 stele cu aer conditionat sunt camere duble cu 2 paturi de 1 persoana alaturate, dotate cu mobilier vechi, Tv si cablu, telefon, minibar si aer conditionat. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil  sub 7 ani.

Studio Queen 3 stele sunt camere duble cu pat matrimonial fara aer conditionat, situate la parter si dotate cu mobilier nou, Tv si cablu, minibar. Pot acomoda maxim 2 adulti.


Studio King 3 stele   situata la parter  este dotat cu pat matrimonial, fara aer conditionat, mobilier nou, Tv si cablu, telefon, minibar. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 7 ani. 


Family suite 3 stele garsoniera compusa din o camera cu un pat matrimonial si o 
camera cu o canapea extensibila. Este dotata cu mobilier nou, Tv si cablu, minibar, aer conditionat si balcon. Este amplasata la etajul 6-7, si poate acomoda maxim 4 adulti. 


Suita studio 3 stele este formata dintr-o camera cu un pat matrimonial si o camera cu o canapea extensibila si este dotata cu mobilier nou, Tv si cablu, minibar, aer conditionat si balcon. Poate acomoda maxim 4 adulti.

Info utile:
- Tarifele de cazare din contract se aplica pentru sejururi de minim 3 zile. Pentru sejururi mai mici de 3 zile, tarifele de cazare se majoreaza cu 20% . 
Nu se mai acorda sezlong gratuit incepand cu data de 13.09.2022 intrucat plaja se inchide.

Restaurant:
Mic dejunul se va servi sub forma de meniu fix din 3 variante la alegere (vor  alterna sau vor putea alege in functie de disponibil in fiecare zi)
1. espresso/ceai, juice (portocale, visine etc), toast cu sunca Praga&cascaval afumat, rucola, rosie
2. espresso/ceai, juice (portocale, visine etc), toast curcan&brie, prune uscate/smochine, rucola, rosie
3. espresso/ceai, juice (portocale, visine etc), toast cu ton&cascaval, rucola, rosie
! espresso/ceai, juice se ofera cate 1buc/persoana, toast-ul este format din patru triunghiuri
Facilitati:

 Hotel Doina din Mamaia pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati:
  • Receptie
  • Bar cu terasa
  • mese de ping-pong si biliard
  • 3 Lifturi
  • Plaja privata
  • magazin comercial
  • Internet wi-fi gratuit in holul receptiei
  • Parcare (contracost, in limita locurilor disponibile)

Hotelul Doina are plaja privata si ofera un sezlog gratuit/ camera, iar daca se doreste si cel de-al doilea se achita la receptia hotelului. Sezlongul gratuit se acorda incepand cu ziua urmatoare celei de check-in, inclusiv ziua in care se elibereaza camera.

Servicii cu plata: convorbiri telefonice, consumul din minibar, inchirierea de jocuri, parcare.


Facilitati copii: 
 in aceeasi camera cu 2 adulti : 

 - 1 copil pana la 6,99 ani are gratuitate la cazare in pat cu parintii ( doar in camerele KING, studio KING si suite). Numarul si varsta copiilor care insotesc parintii trebuie trecut pe B.O.T./ VOUCHER ; in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu le presta serviciile solicitate sau cuvenite. 
- Copiii peste 7 ani achita cazarea integral. Familiilor cu mai mult de un copil ,indiferent de varsta,li se vor vinde garsoniere. Nu exista varianta patului suplimentar.

Animale de companie: 

Hotel Doina accepta animalele de companie ( caine, pisica, etc) si se achita o taxa suplimentara de 30 % din tariful camerei/ noapte pentru fiecare animal de companie/ noapte. In caz de nedeclarare hotelul isi rezerva dreptul de a sista prestarea serviciilor de cazare si de a solicita turistilor eliberarea camerei, fara a fi afectat dreptul sau de a incasa tarifele si taxele aferente noptilor de cazare efectuate deja.


Atractii in zona: Club tenis IDU, Teatrul de Vara, telegondola, zona comerciala Cazino








Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers