Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in zona verde din nordul statiunii Mamaia, la 100 m de plaja statiunii, avand o pozitie privilegiata cu vedere catre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra.Hotelul Dorna a fost renovat in 2023, astfel oferind spatii de cazare dotate cu aer conditionat, smart TV, minibar, seif, wifi, baie cu cabina de dus si uscator de par.


Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial (180x200), baie cu cabina de dus, uscator de par si cosmetice hoteliere, smart TV, internet wireless, minibar, aer conditionat, telefon, mocheta, seif, balcon cu mobilier. Suprafata 18 mp. Camerele duble nu permit utilizarea paturilor suplimentare.
Apartamentele (la cerere) se compun din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie cu cadita de dus. LCD tv si aer conditionat se afla in living, iar camerele nu sunt despartite cu usa. Pot avea balcon, insa repartizarea se face la receptie, in functie de disponibilitate. Suprafata 43 mp. 


Hotelul Dorna pune la dispozitie piscina amenajata cu sezlonguri si umbrele (in limita disponibilitatii, acestea nu se rezerva), precum si plaja privata unde fiecare camera are asigurate cate 2 sezlonguri si o umbrela. Accesul este gratuit pentru oaspeti atat la piscina cat si la plaja.


Ofera parcare privata gratuita, in limita locurilor disponibile(nu este posibila rezervarea).
Animalele de companie nu sunt acceptate.




Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers