Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Dorna este situat in nordul statiunii, la 300 metri de plaja. Are o pozitie privilegiata, cu vedere spre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra. Ultima renovare a avut loc in anul 2022.
Complexul detine o frumoasa gradina interioara si loc de joaca pentru copii.

Restaurantul Petit Jardin serveste o gama larga de mancaruri romanesti si internationale, atat pe terasa cat si in interior. Micul dejun este servit sub forma de bufet deschis, cu sectiuni separate pentru salate, fructe si deserturi.

La pranz si cina, meniul a la carte, va fi diversificat astfel incat, pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.

Barul de langa piscina este la dispozitia oaspetilor, care se pot bucura de o bautura langa piscina, pe terasa umbrita.

Barul din holul receptiei este de tip a la carte, serveste contra cost bauturi, cafea si alte produse specifice unui bar.

Beach Barul completeaza o zi perfecta sub lumina arzatoare a soarelui, oferind apa, cafea, ceai, racoritoare si bere la draft.

Relaxarea la piscina este, poate, cea mai buna imagine a unei vacante lipsite de griji. Accesul pentru adulti si copii la cele doua piscine in aer liber este gratuit. Oaspetii beneficiaza de sezlonguri, umbrele, prosoape si saltele.

Pe plaja privata din apropierea complexului va veti putea relaxa bucurandu-va de razele soarelui, nisipul fierbinte si racoarea marii. Optand pentru o vacanta la Hotel Dorna veti primi gratuit sezlonguri si umbrele.

Hotelul detine o sala de conferinte care poate gazdui pana la 45 de participanti. Este ideala pentru evenimente corporate, intalniri cu partenerii de afaceri sau orice fel de intalnire cu un numar mediu de participanti, fiind dotata cu video proiector, flipchart, televizor, DVD si acces la internet. De asemenea, intalnirile pot avea loc si in salonul restaurantului.

Complexul Dorna va pune la dispozitie 142 camere duble si 5 apartamente, decorate modern, cu mobilier nou si confortabil. Toate camerele au balcon cu orientare spre mare sau spre lacul Siutghiol. Toate camerele dispun de baie proprie cu cabina de dus, balcon, AC, televizor LCD, minibar, seif, foehn.

Camera matrimoniala are o suprafata totala de 18 mp din care baia are 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par. Patul are dimensiunile 180/200 cm.

Camera twin are o suprafata totala de 18 mp incluzand baia de 3.5 mp si este dotata cu cabina de dus si uscator de par. Camera dispune de doua paturi de o singura persoana.

Apartamentul este open space si este compus din dormitor si living cu canapea extensibila, cu o suprafata totala de 43 mp. In functie de tipul apartamentului, baile pot avea o dimensiune de 3.5 mp, cu dus sau baie de 5,8 mp cu cada.

Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti sau 2 adulti si 1 copil (0-12 ani)
Capacitate maxima apartament: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii (0-18 ani)

Servicii incluse:
- micul dejun in sistem bufet suedez
- umbrela si sezlonguri pe plaja privata a hotelului
- accesul la piscina privata
Micul dejun este in sistem bufet suedez si se serveste intre orele 7.30-10.30.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani (inclusiv) beneficiaza de gratuiate cand sunt folosite paturile existente.
Camerele duble nu permit utilizarea de paturi suplimentare.
Un copil cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate (patut inclus in limita disponibilitatii).
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera: 1
Check-inul se face dupa ora 16.00 iar check-out-ul pana la ora 12.00.

Este posibila parcarea privata gratuita la proprietate, in limita locurilor disponibile (nu este posibila rezervarea).
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% pe noapte/camera, procent dedus doar din cazare, fara TVA, care va fi comunicat la momentul check-in-ului, conform HCL NR. 614/2022.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers