Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



*Camerele si apartamentele Elexus Poiana Brasov fac parte din Complex Silver Mountain Resort&Spa dinPoiana Brasov, format din 4 cladiri cu spatii de Cazare si 1 cladire multifunctionala unde sunt doar Receptia,Restaurantul si Centrul Spa , fara spatii de Cazare. Accesul intre cladiri se face doar prin exterior.
*Balcony Deluxe Double - pat matrimonial(se pot acomoda 2 adulti si 1 copil pana la 7 ani;se achita suplimentconform politicii de copii de mai jos).
*Royal/Delux Junior Suite - open space, pat matrimonial si canapea extensibila, semineu si vedere la
munte ,gradina sau padure.(se pot acomoda 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani; pentru un copilse achita supliment conform politicii de copii de mai jos).
*Elexus One Bedroom - dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila,semineu si vedere lamunte.(se pot acomoda 3 adulti si 1 copil pana la 12 ani sau 2 adulti si 2 copii ; pentru copil se achita suplimentconform politicii de copii de mai jos).
*Executive/Deluxe Double - pat matrimonial, jacuzzi, semineu si vedere la munte(se pot acomoda 2 adulti)
*Penthouse Deluxe - pat matrimonial si living dispus pe 2 nivele, jacuzzi , semineu si vedere la munte.(se potacomoda 2 adulti)
OFERTA INCLUDE:
Cazare cu demipensiune (mic dejun , cina bufet suedez pe 23 decembrie , pomana porcului pe 24 decembrie , cina festiva de Craciun pe 25 decembrie, cina bufet suedez pe 26 decembrie)
Sosirea lui Mos Craciun in data de 24 decembrie (cadouri aduse de parinti)
Muzica live in fiecare seara
Craciun la Poiana Brasov ELEXUS POIANA BRASOV
Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita)

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

10 % Oferta Speciala
MONTERAI RESORT CM

MONTERAI RESORT CM

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 988 Lei/pers

11 % Early Booking
SILVER MOUNTAIN RESORT CM

SILVER MOUNTAIN RESORT CM

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 847.5 Lei/pers

11 % Early Booking
ELEXUS APARTMENTS CM

ELEXUS APARTMENTS CM

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 1320.5 Lei/pers