Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul  Felix este  amplasat in zona de sud a statiunii Eforie Nord la cateva minute de centrul  statiunii, vizavi de hotel Europa si la circa 100 m de plaja Belona, cu  functionare sezoniera.  Hotelul dispune de spatii de cazare complet renovate, moderne si confortabile. Toate camerele au mobilier nou si modern, baie proprie.

Dotari generale: 299 camere, dispuse P+4, in: 20 apartamente cu un dormitor, 127 camere cu pat matrimonial cu grup  sanitar propriu, 152 camere cu doua paturi cu grup sanitar propriu, cu balcon), piscina exterioara cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului, parcare proprie (contra cost) in limita locurilor disponibile, doua locuri de joaca pentru copii, unul la piscina si unul la restaurantul Perla Marii.Restaurantul Perla Marii, proprietate a societatii, este situat la 10 metri de hotel.

Dotari camere:  televizor, racitor, aer conditionat, internet wireless, mobilier si dotari moderne.
Nu se admite cazarea intr-o camera a mai mult de 2 adulti.
Camerele permit instalarea unui singur pat suplimentar.
Corpurile de cazare cu balcon au vedere la mare.

Sejur minim: 5 nopti.

Plaja: larga, intrare lina in mare. Se afla la 6-7 minute de mers pe jos.
Terasele, gradinile, parcul de distractii, teatrul de vara se afla la 4-6 minute de mers pe jos.
Se ajunge usor (2-3 minute) la baile reci de namol. In 2-3 minute se ajunge la baza de tratament balnear Traian.

Servicii masa: mesele sunt servite in restaurantul propriu, in sistem autoservire.
Micul dejun se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Pranzul/cina se serveste in sistem autoservire cu card valoric.

In perioada 01.07-15.07.2024 este obligatorie valorificarea cu demipensiune, iar in perioada 16.07-31.08.2024 este obligatorie valorificarea cu pensiune completa. 

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Copiii intre 0-3.99 ani: gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; patul suplimentar este contra cost. Pranzul/cina se achita integral.
Copiii intre 4-17.99 ani: este obligatorie achizitionarea patului suplimentar, contra cost. Micul dejun, pranzul/cina se achita integral.

Orice  persoana peste 18 ani este considerata adult si achita integral patul suplimentar si micul dejun.

Servicii gratuite: aer conditionat, televizor, frigider, informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei catre turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.
Accesul la serviciile gratuite este permis doar pentru clientii hotelului.
Servicii cu plata: servicii spalatorie, parcare auto, telefon etc. si taxa de statiune. Se achita la receptia hotelului.

Ziua de cazare incepe la ora 18:00 si se incheie la ora 12:00.
Cazarea se face in baza prezentarii voucherului emis de agentie, a unui act de identitate si a completarii fisei de turist la receptie.
Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv, hotelul nu poate garanta cazarea pe un anumit etaj, camere alaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor, pe care hotelul incearca sa le satisfaca in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior.
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei.


!!! Va informam ca incepand cu sezonul 2023, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de  3 lei/persoana/zi,  conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa. !!!


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers