Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 700 m fata de principala plaja, La Steaguri si aproximativ 1 km fata de gara statiunii, a reintrat in circuitul pietei de turism din Romania sub forma unui nou concept - un resort de 4* renovat in anul 2021. Are structura formata din 3 corpuri de cladiri interconectate.

Hotelul dispune de un restaurant principal Grand care ofera si pachete turistice cu All Inclusive, un restaurant terasa in aer liber cu specific grecesc Athena by GHC, terasa interioara cu zona de relaxare, sezlonguri si doua piscine pentru adulti/copii si pentru cei mici, loc de joaca exterior. Hotelul are doua terase exterioare unde sunt disponibile sezlonguri confortabile si prosoape de piscina, masute si umbrele (in limita disponibilitatii).

Pachetul All Inclusive la Grand Hotel Caraiman Neptun cuprinde:
- mic-dejun (07.00-10.00), pranz (12.30-14.30), cina (19.00-21.00), toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor, acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine in limita disponibilitatilor, parcare gratuita in limita disponibilitatilor, animatie si acces gratuit la locul de joaca pentru copii, internet wireless gratuit in tot complexul. Bauturi incluse pe tot parcursul zilei(in restaurant in timpul servirii meselor si la barul de la piscina (8-21): sucuri acidulate/neacidulate la draft, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin la pahar alb/rose/rosu, bere la draft/bauturi spirtoase.
*In prima zi de cazare - prima masa va fi pranzul, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi micul dejun.

Pachetul mic dejun la Grand Hotel Caraiman Neptun cuprinde: mic dejun (07.00-10.00) servit sub forma de bufet suedez, acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine*, parcare gratuita*, acces la locul de joaca exterior / animatie pentru copii, internet wireless gratuit in tot complexul.
*In a II-a zi de cazare - prima masa va fi micul dejun, iar in ziua plecarii ultima masa va fi micul dejun.

Pachetul demipensiune la Grand Hotel Caraiman Neptun cuprinde: mic-dejun (07.00-10.00), cina cu bauturi** (19.00-21.00)servit sub forma de bufet suedez, acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine*, parcare gratuita*, acces la locul de joaca exterior / animatie pentru copii si acces la locul de joaca, internet wireless gratuit in tot complexul.
*In prima zi de cazare - prima masa va fi cina, iar in ziua plecarii ultima masa va fi micul dejun.
** sucuri acidulate/neacidulate la draft, apa plata, vin la pahar alb/rose/rosu, bere la draft.

Turistii sunt obligati sa poarte bratara pe care o primesc la cazare pe toata perioada sejurului.
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului GRAND, pe parcursul desfasurarii meselor.

Check-in ora 16 / check-out ora 11

Dotari Camere
Camerele au conexiune internet WiFi, control independent de AC, televiziune digitala, minibar, mocheta, bai cu cabina de dus dotate cu uscator de par, produse de toaleta si prosoape, halat, papuci.
Camerele duble - decorate cu mobilier in stil clasic si o suprafata de 17 mp sunt impartite in 2 zone specifice. Zona de dormit si terasa cu vedere la piscina sau cu vedere la statiune. Camerele au mocheta in culori calde, marine si sunt dotate cu pat matrimonial, noptiere si suport bagaje. Terasa (Balcon) este dotata cu masuta, scaune si scrumiera.

Capacitatea maxima in camera dubla este de 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-9.99 ani si al 2-lea copil 10-17.99 ani).

Hotelul dispune de parcare proprie oferita gratuit in limita a 100 de locuri, situata in partea din spatele complexului.

Mesele se organizeaza in sistem bufet pentru minim 40 de oaspeti.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscinele complexului.
Nu este permis accesul in complex cu animale de companie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

12 % Early Booking
Sibiu

Sibiu

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 1976.8 Lei/pers

Tomis

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 570.08 Lei/pers

DECEBAL

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 342.5 Lei/pers