Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Gulliver Delta Resort Murighiol este situat pe malul apei, la marginea localitatii Murighiol, intr-un cadru natural deosebit si este inspirat din arhitectura conacurilor lipovenesti.
Descriere: Gulliver Delta Resort ofera cazare in camere duble atat in cladirea centrala, cat si in bungalowuri si casute. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, LCD tv, wi fi, minibar si baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si cosmetice hoteliere. Bungalowurile se compun din doua camere cu bai proprii, cu pridvor comun, dar intrari separate, acestea se afla situate in spatele cladirii centrale. Casutele se compun fiecare din camera dubla si baie proprie, gasindu-se pe o parte si alta a piscinei. 
Relaxare:
Pentru zilele in care ne incrcm bateriile putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscin, rsftul cu ceai la samovar, pescuit de pe ponton sau tolnit in hamace in grdina luxuriant. Copiii au la dispozitie un loc de joac dotat cu balansoare, tobogane si leagne, iar toti membri familiei se pot bucura de activitti recreative precum: tenis de mas, badminton, fotbal de mas, fotbal an iarb, darts, sah sau table.
Cazare si Facilitati: 
Toate camerele au LCD tv cu canale prin cablu, aer conditionat, minibar, wi fi si baie privata cu cabina de dus, uscator de par si cosmetice hoteliere, plase de tantari si podele de gresie.
Camerele duble in corpul central sunt dotate fie cu pat matrimonial, fie cu 2 paturi twin, unele dispunand si de balcon. Repartizarea se face la receptie, in momentul cazarii, in functie de disponibilitate. Suprafata 26 mp. 
Camerele duble bungalow sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot alatura la cerere, precum si o canapea extensibila. Sunt situate in spatele corpului central. Suprafata 26 mp. 
Camerele duble casute sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot alatura la cerere, precum si o canapea extensibila. Sunt situate pe o parte si alta a piscinei. Suprafata 26 mp.

Servicii:
- Mas in regim All inclusive tip bufet, . Mesele contin, prin rotatie,  preparate  traditionale, la fiecare masa fiind prezente atat preparate din peste cat si din carne precum pui, vita sau porc.  Din meniu nu vor lipsi icrele, storceagul, borsul de peste, saramura, plachia pestele la gratar etc. Vegetarienii sunt bineveniti si ei la complexul nostru turistic!
- Pachetul de buturi All inclusive cuprinde: bere, sucuri, ap plat,  vin alb, vin rosu, cafea, ceai
- Surpriza de Bun Venit! (intampinare cu icre si vodca la intrare);
- Acces gratuit la piscina
- Foc de tabr presrat cu povesti
 - Biliard
 - Acces gratuit la locul de joac pentru copii;
- Posibilitatea de a practica urmtoarele activitti: badminton, tenis de masa, fotbal in iarb,  sah, table, darts, carti de joc, rummy,  volei etc. 

Posibilitti de explorare a imprejurimilor
Cand vrem s savurm farmecul Deltei Dunrii avem la dispozitie o flot proprie de salupe rapide, acoperite sau descoperite, care ne poart ctre cele mai tainice secrete ale acestui paradis inclus an patrimoniul UNESCO. Din program nu lipsesc indrgitele excursii la Sulina, Letea ori Sfantu Gheorghe sau interesanta Peterecere Lipoveneasc intretinut de unul dintre ansamblurile locale de dansatori lipoveni, de la care nu lipsesc shut-urile de votc, ceaiul la samovar si piroskile.
Pasionatilor de istorie le sunt puse la dispozitie microbuze ctre Cetatea Istria, Cetatea Enisala sau Martirion de la Niculitel, monument unic, singurul loc din lume unde au fost descoperite moastele a sase martiri crestini. Turistii cu inclinatii cultural-religioase pot vizita Mnstirea Celic Dere, Mnstirea Cocos si Mnstirea Saon.

Excursii1. Amurg in rezervatie 2 ore Facem o plimbare cu barca, inconjurati de atmosfera romantica ce invaluie intregul tinut al Deltei in preajma asfintitul, pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat splendidul spectacol de lumina si culoare.Traseul de baza este: Canalul Uzlina a Lacul Uzlina a Lacul Pojarnia  a Lacul Chiril a Canalul Uzlina. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
2. Descopera Delta 2 ore Ne plimbam relaxati pe traseul Canalul Uzlina a Lacul Isaccel  a Lacul Durnoliapca - Lacul Isac - Canalul Uzlina. Prilej ideal de a savura pe inDELET E flora si fauna unice in lume ale acestui colt de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
3. Locuri Sfinte si Istorie Crestina in Dobrogea 4 ore Martirionul de la Niculitel si Manastirea Cocos (locul unicat in istoria crestinatatii, singurul din lume in care s-au descoperit mormintele atator martiri cunoscuti si unde se afla moastele celor 4 martiri crestini: (Zotic, Camasie, Filip si Atal), Manastirea Saon (unde se afla o parte din moastele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie Mitropolitul) si  Manastirea Celic Dere (unde se afla Icoana care se curata singura)
4. Misterele Padurii Letea 4-5 ore Excursia se realizeaza cu barci moderne din flota
proprie pe urmatorul traseu: Murighiol -Uzlina-  Lac Isac  -Lac Isac 2 - Canal Litcov - Canalul Lung - Crisan - Brat Sulina - Canal Magearu - Padurea Letea. Profitam de ocazie pentru a descoperi comunitatea izolata de lipoveni autentici de la Letea, padurile de nisip cu stejari unici in Europa si, daca avem noroc, faimoasele herghelii de cai salbatici. 
Transferul la padurea Letea nu este inclus in pret, se achita la fata locului. 


Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

10 % Oferta Speciala
STEAUA APELOR CM

STEAUA APELOR CM

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 700.5 Lei/pers

Razelm Luxury Resort

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 2197.69 Lei/pers

Pensiunea Cuplu C?l?tor

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1346.625 Lei/pers