Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Hawaii este unicat in statiunea Mamaia datorita faptului ca toate cele 25 apartamente si 5 camere duble au vedere frontala spre Marea Neagra precum si pozitiei privilegiate care apropie turistul de zona de nord a Statiunii Mamaia, unde se afla majoritatea cluburilor, plajelor exclusiviste si zonele de distractie.
 
Camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit in camera, restaurant si pe plaja din fata hotelului, TV led, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, terase mobilate cu vedere frontala la mare.
 
Facilitati camere: 
Camerele duble din cadrul Hotel Hawaii Mamaia dispun de: pat matrimonial, dressing, masuta de toaleta cu oglinda, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV cu canale prin cablu premium, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, obiecte de igiena, 2 telefoane (in camera si in baie), prosoape de plaja, papuci si halat de baie, balcon mobilat cu mobilier de terasa, au vedere frontala la mare si au o suprafata de 37 mp.
Apartamentele au o suprafata de 45 mp, si sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial (cele doua camere sunt despartite de usa), dressing atat in living cat si in dormitor, masuta de toaleta cu oglinda in dormitor, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV cu canale prin cablu premium, atat in living cat si in dormitor, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, obiecte de igiena, 2 telefoane (in camera si in baie), prosoape de plaja, papuci si halat de baie, balcon mobilat cu mobilier de terasa (accesul se face din ambele camere pe balcon), au vedere frontala la mare.
 
La parterul hotelului,langa aleea de promenada pe malul marii se afla restaurantul Fabaria ,cu meniu international,unde se serveste micul dejun precum si celelalte mese.
Roomservice intre orele 07.00 - 23.00.
Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez.
Locatia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera,aceasta fiind gratuita in limita locurilor disponibile.
High Speed Internet wireless gratuit in camera,restaurant si pe plaja din fata hotelului.
 
Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
             Un copil in varsta de 0-1.99 ani are gratuitate la cazare si mic dejun. Infantul beneficiaza de patut gratuit,la cerere.
Copiii cu varsta intre 2- 8 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun , fara pat suplimentar.
             Copiii cu varsta intre 9 -11 ani - 50% din valoarea mic dejun si pat suplimentar in camera dubla.
Un adult si un copil in varsta de 0-8 ani vor fi cazati in camera dubla in regim de single.
Doi adulti si un copil in varsta de 9-11 ani vor fi cazati in camera dubla cu un pat suplimentar, tarifat separat cazare si mic dejun.
Doi adulti si doi copii in varsta de 9-11 ani vor fi cazati in camera dubla cu un pat suplimentar, tarifat separat cu 170 lei/zi a cazare si mic dejun.
Doi adulti si un copil in varsta de 9-11 ani vor fi cazati in apartament, pentru copil se achita 50% din valoarea micului dejun .
Doi adulti si doi copii in varsta de 9 -11 ani vor fi cazati in apartament , pentru fiecare copil se achita 50% din valoarea micului dejun.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022.



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers