Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasat intr-un cadru deosebit Hotelul Alexandros 3*, cu arhitectura sa deosebita, este unul dintre cele mai elegante si rafinate hoteluri de pe Valea Superioara a Prahovei. 
   Descriere camere:
 Un total de 49 de camere dintre care: - 6 camere single, - 20 camere standard - 9 camere junior (se afla la etajul 3 si au aceleasi dotari ca cele standard doar ca au o suprafata mai mica), - 4 apartamente - 8 camere triple situate la mansarda si nu au balcon. Dotari camere:TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, ferestre antifonice, telefon. Camerele junior sunt situate la mansarda insa au aceleasi dotari si facilitati ca si cele standard. 
  Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant (140 locuri), parcare proprie gratuita, internet, bar de zi, crama (16 locuri), centru de inchiriere echipament sportiv. De asemenea mai dispune de: sauna, teren sport mixt (gazon sintetic si nocturna), sala fitness, discoteca (80 locuri).
Atractii turistice: Babele si Sfinxul; Crucea de pe Caraiman; Casa memoriala Cezar Petrescu; Cascada Urlatoarea; Castelul Peles din Sinaia; Manastirea Sinaia.
 Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00. 
Clientii cazati in hotel beneficiaza de gratuitate pentru: parcare, teren sport ziua si internet.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Suru Hotel Restaurant

Busteni, Jud. Prahova, Romania

de la 903.87 Lei/pers

ERMITAGE

Busteni, Jud. Prahova, Romania

de la 806 Lei/pers

Iri

Busteni, Jud. Prahova, Romania

de la 572 Lei/pers