Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in centrul orasului Predeal, hotelul Carmen oferă acces gratuit la centrul spa. Puteti face o baie in piscina interioară incălzită, vă puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscată sau sala de fitness.

Camerele sunt prevăzute cu acces gratuit la internet WiFi sau prin cablu, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile includ articole de toaletă gratuite, iar pentru un plus de confort se asigură papuci si un halat de baie. Unele camere au vedere la munte si un balcon.

Vă puteti bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un cost suplimentar. Dacă doriti să petreceti cateva ore de divertisment, hotelul Carmen include un centru de bowling cu 6 piste. Oaspetii care călătoresc in scop de afaceri vor găsi aici 2 săli de conferinte echipate complet, care pot găzdui in total pană la 500 de persoane.

Restaurantul proprietătii serveste preparate internationale, iar barul din hol oferă o gamă largă de băuturi. Pentru evenimente private, această proprietate are o sală de banchet cu 250 de locuri.

Puteti găsi mai multe restaurante si magazine la cativa pasi. Partiile de schi Clăbucet si Polistoaca sunt la 1 km de acest hotel. Castelul Peles este la 20 km de hotelul Carmen, iar Castelul Bran se află la 33 km. Aeroportul International Henri Coandă este la 129 km de proprietate.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ATRIUM MOUNTAIN VIEW

Predeal, Jud. Brasov, Romania

de la 625 Lei/pers

BULEVARD PREDEAL CM

Predeal, Jud. Brasov, Romania

de la 554.5 Lei/pers

9 % Oferta Speciala
ELEXUS BOUTIQUE CM

ELEXUS BOUTIQUE CM

Predeal, Jud. Brasov, Romania

de la 726 Lei/pers