Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Avand o locatie linistita in Ocna Sugatag, Hotelul Craiasca ofera acces gratuit la 3 piscine cu apa minerala, precum si un restaurant care serveste preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
Toate camerele si suitele sunt mobilate functional, cu TV prin cablu, zona de relaxare, minibar si baie cu dus si articole de toaleta gratuite.
La un cost suplimentar, aveti la dispozitie o sauna, precum si terenuri de tenis si handbal.
Hotelul Craiasca ofera un bar, receptie deschisa nonstop, gradina si terasa. Partiile de schi din Cavnic se afla la 20 de km de Hotelul Craiasca. Proprietatea ofera parcare gratuita. 

Turistii care seprezinta cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau mediculspecialist si cardul de sanatate primesc gratuit 3 proceduri de tratament pe zi,maxim 10 zile de tratament. Pentru perioada 04.02-30.04.2024 se acorda 4proc/zi/pers

Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri. Accesul labazinul cu apa sarata este permis si sambata pentru persoanele care au primitrecomandare de la medic pentru aceasta procedura.
Accesul in bazinele de tratament se face doar in constum debaie..

Tratament(pentru persoane neasigurate sau care nu se prezinta cu cardul de sanatate sibiletul de trimitere) 3 proceduri/zi L-V,  nu include taxa  pentru consultatie medicala - 80 lei.

Facilitati copiitratament:
  • Pentru copiii cu varsta pana la 18 ani se acorda gratuit 2  proceduri de tratament pe zi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a copiei certificatului de nastere/cartii de identitate.








Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PENSIUNEA POPASUL DIN DEAL

Ocna Sugatag, Jud. Maramures, Romania

de la 656 Lei/pers

HOTEL CRAIASCA

Ocna Sugatag, Jud. Maramures, Romania

de la 832 Lei/pers