Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in stațiunea Eforie Sud, pe malul Mării Negre, Hotelul Excelsior oferă camere cu aer condiționat și vedere la mare, un restaurant și terenuri de sport, la mai puțin de 100 de metri de o plajă de nisip. La cerere se oferă un serviciu de transfer gratuit de la gara locală sau din orașul Constanța.

Terenuri de baschet, volei si tenis in aer liber se află chiar langă hotel, care oferă, de asemenea, o sală de jocuri cu facilități de tenis de masă și jocuri de societate, precum remi. Plaja de nisip este situată la 2 minute de mers pe jos, de-a lungul promenadei de la malul mării.

Recepția organizează excursii gratuite la manăstirea Techirghiol, iar excursii către alte destinații sunt disponibile la un cost suplimentar. Cele 6 săli de conferințe ale hotelului pot găzdui diferite evenimente de afaceri. Restaurantul servește preparate tradiționale romanești.

Camerele au minibar și baie privată cu duș.

Gara Eforie Sud se află la un km, iar orașul Constanța este situat la 17 km. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la 43 km de Hotelul Excelsior.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HANUL HORA ROMANEASCA

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 660 Lei/pers

9 % Oferta Speciala
HOTEL COSMOS.

HOTEL COSMOS.

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 546 Lei/pers

HOTEL MOJO RESORT.

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 1697.5 Lei/pers