Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare:
Intr-un Maramures muzeu-viu, traditionalist, pastrator de comori si plin de resurse naturale se afla Hotelul Restaurant Gradina Morii.
Fiind situat in Sighetu Marmatiei, in Parcul Gradina Morii, la poalele Dealului Solovan, Hotelul GRADINA MORII are o pozitie deosebita, intr-un cadru natural mirific cu vedere spre raul Iza si spre parc si oras. Centrul orasului si Memorialul Victimelor Comunismului se afla la o distanta de 1,5 km, Muzeul Satului Maramuresean se afla la o distanta de 5 km. 


Cazare:
Complexul Gradina Morii va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare ideal pentru odihna, recreere, refacere si reuniuni de afaceri. Hotelul  dispune de 49 de camere clasificate la 3 stele : 2 camere single, 3 camere single superior, 9 camere duble matrimoniale, 12 camere duble matrimoniale cu balcon, 6 camere twin, 5 camere duble matrimoniale superioare, 3 camere twin superioare, 2 camere triple,  6 suite (formate dintr-un pat matrimonial si un pat simplu sau un pat matrimonial si 2 paturi simple sau un pat matrimonial si o canapea extensibila), 1 apartament matrimonial de lux (format dintr-o sufragerie si o camera cu pat matrimonial), 6 camere duble twin in Vila HGM.

Facilitati:
Complexul Gradina Morii va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare, ideale pentru odihna, recreere, refacere, team building-uri sau reuniuni de afaceri:lift, room service, curatatorie, spalatorie, securizarea bagajelor, serviciu de seif la receptie, servicii de alarm-clock, programe de excursii, servicii de secretariat (fax, fotocopiere etc.), ghid turistic, punct de informare turistica, parcare interioara gratuita, inchiriere biciclete.

In cadrul parcului exista o zona de agrement care cuprinde: spatii de joaca pentru copii amenajate cu diverse sisteme de joaca, alei cu bancute, strand natural pe malul raului Iza, zone pentru practicarea pescuitului sportiv, spatiu prevazut cu scena destinat diferitelor activitati (concerte, festivaluri)

Restaurantul are capacitatea de 140 de locuri, aici avand posibilitatea sa alegeti din meniul variat, preparate traditionale romanesti, cat si internationale, vinuri din podgorii renumite, intr-o ambianta muzicala placuta. Barul de zi are o capacitate de 20 locuri si ofera o gama generoasa de bauturi alcoolice si non-alcoolice .



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOTEL GRADINA MORII

Sighetu Marmatiei, Jud. Maramures, Romania

de la 668 Lei/pers

PENSIUNEA CAMVES INN

Sighetu Marmatiei, Jud. Maramures, Romania

de la 528 Lei/pers

PENSIUNEA CASA IURCA DE CALINESTI

Sighetu Marmatiei, Jud. Maramures, Romania

de la 494 Lei/pers