Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Hotelul Sinaia este situat central, pe strada principala a pitorestii statiuni montane din orasul Sinaia, judetul Prahova.
FACILITATI UNITATE
Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare (contra cost), lift, restaurant, piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de fitness, masaj, loc de joaca pentru copii, internet Wi-Fi.
DESCRIERE CAMERE
Camera dubla economy FARA balcon. ofera un spatiu decorat traditional, simplu dar confortabil pentru un somn minunat. Perfect pentru doi, spatios pentru unul.
Camera dubla standard CU sau FARA balcon este ideala pentru o escapada romantica sau o calatorie de afaceri. Sunt disponibile un pat king-size sau doua paturi twin.
Camera dubla deluxe CU sau FARA balcon este confortabila, spatioasa si pune la dispozitie un decor luxos si modern.
Camera tripla FARA balcon ofera un pat matrimonial si un pat de o persoana, ambele dotate cu saltele confortabile.
Camera tripla deluxe FARA balcon un pat matrimonial si un pat de o persoana este spatioasa, fiind conceputa pentru a le permite oaspetilor sa experimenteze luxul modern, confortul si relaxarea completa.
Junior Suite CU balcon, un dormitor si living cu canapea extensibila este dedicata vacantelor de familie sau calatoriilor de afaceri, oferind un spatiu amplu de dormit si socializare.
Suita Family Deluxe FARA balcon este formata din doua camere separte printr-o usa glisanta, o camera cu pat matrimonial si un pat de o persoana si o camera cu doua paturi separate care nu pot fi unite, este renovata la cele mai inalte standarde in materie de confort, decor si lux, fiind ideala pentru familii.
Suita cu doua dormitoare FARA balcon este formata din doua camere interconectate printr-o usa si este decorata traditional, fiind o optiune excelenta pentru o familie cu copii mai mari sau un grup de prieteni.
Camerele ofera aer conditionat, baie proprie cu uscator de par, TV, minibar, internet Wi-Fi.
LOCALIZARE
Hotelul Sinaia este situat central, pe strada principala a pitorestii statiuni montane din orasul Sinaia, judetul Prahova.
ATRACTII TURISTICE
Muzeul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala George Enescu.
POLITICI
Nu se accepta animale de companie.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
Marea Neagra Sinaia CM

Marea Neagra Sinaia CM

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 605 Lei/pers

CARPATHIA CM

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 941 Lei/pers

Complex Hotelier Cota O Mie

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 731.81 Lei/pers