Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in statiunea Băile Felix, in apropierea pădurii, Hotelul Termal oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la internet, precum și utilizarea gratuită a celor 4 piscine in aer liber, a saunei și a piscinei interioare cu apă termală. Parcul acvatic termal Apollo-Felix se află la 200 m.

Hotelul Termal are un centru spa și de sănătate unde sunt disponibile la un cost suplimentar diverse masaje, hidroterapie, kinetoterapie și alte tratamente. De asemenea, există un centru de fitness și un salon de infrumusețare care asigură diferite tratamente cosmetice.

Camerele și suitele au aer condiționat, WiFi gratuit, TV prin cablu, baie privată și balcon. In plus, acestea includ un minibar și articole de toaletă gratuite. Proprietatea pune la dispozitie și camere antialergice.

Restaurantul proprietății servește atat un bufet suedez, cat și mancăruri à la carte din bucătăria romanească și internațională.

Hotelul Termal găzduiește 3 săli de conferințe spațioase complet echipate, cu videoproiector, ecran de proiectie, sevalet rotafoliu, sistem de sunet și conexiune WiFi.

Aeroportul Oradea se află la 15 km de hotel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

VILA TOPAZ

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 766.655 Lei/pers

Vila Alma

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 440 Lei/pers

President Spa.

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 1474 Lei/pers