Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Pensiunea BANFFY este situata intr-o zona de poveste, langa padure, oferind o perspectiva calma si linistitoare asupra muntilor Calimani si asupra micului oras harghitean, Toplita. Veti aprecia aici aerul curat si racoros de munte, arhitectura placuta a locului, mancarea buna si oamenii cumsecade.

In camerele curate si comfortabile veti gasi o atmosfera calda si primitoare care indeamna la odihna si relaxare, oferindu-va o stare de bine. In diminetile de iarna senine sau in serile racoroase de vara, soarele va va mangaia cu razele lui, dandu-va o senzatie de bine si de frumos


In apropierea pensiunii, la 200 m, se afla centrul SPA Banffy inaugurat in 2014, precum si strandurile termale Banffy si Urmanczy. Partiile de ski Magherus (lungime 500 m) si Bradul (lungime 1000 m), sunt situate la 2.5 km distanta si dispun de teleschi, centru de inchirieri, tunuri de zapada, instalatie nocturna. Accesul la acestea este usor de realizat, drumurile fiind asfaltate si modenizate. Iubitorii de munte, natura si drumetii sunt clienti frecventi ai pensiunii, Toplita fiind punct de plecare pentru trasee in Muntii Calimani pe care turistii le cauta fie pentru relaxare si frumusetea locurilor, fie pentru drumetii pe culmile inalte ale varfurilor Negoiu, Izvorul, Pietrosu sau Lacul Iezer.Pensiunea Banffy
Dispune de 11 camere, dintre care 8duble - cu posibilitatea de a adauga cate 1 pat suplimentar, iar 3 sunt ganditesi utilate pentru familii cu minim 2 copii. Mobilierul cald, manufacturat lacomanda din lemn adevarat, precum si decorul din elemente naturale - lemnvechi, iuta, covoare din lana.
Vila Aura, Roua si Luna
Luminoase si aerisite, pline de caldura si de armonie, cuaccente sic si traditionale, cele 3 vile sunt realizate din materiale naturaleprintre care lemn si piatra. Ofera o imbinare intre bun gust siutilitate, intre nou/modern si traditional, dar, mai presus de orice, la un locde poveste despre oameni, vremuri si locuri frumoase. Un loc in care sa vii cuplacere ori de cate ori ai nevoie de un refresh, de o infuzie de bunadispozitie, aer curat si relaxare .
Fiecare vila dispune de un living comun cu mobilier debucatarie, canapea, masa cu 6 locuri si o sobita pe lemne pentru o atmosferaaparte. La parter exista o camera dubla cu doua paturi iar la etaj sunt douacamere family, fiecare cu cate un pat dublu generos si doua paturisuprapuse. Camerele se pot rezerva individual sau se poate inchiriaintreaga capacitate de cazare a unei vile. Masa se poate servi in restaurantulPensiunii Banffy sau un vila cu o precomanda.
Vila Muresan
Are o capacitate de cazare de 14 persoane, structurataastfel: doua camere cu 4 paturi, o camera cu 2 paturi, un living cu o canapeaextensibila si un hol prevazut cu 2 canapele. Fiecare camera are toaletaproprie, fara dus. Din hol se face accesul la o baie comuna prevazuta cu 3 dusuri.
Vila dispune si de o camera cu 2 paturi cu intrare separata, dotata cu baie sibucatarie generoasa. Toate camerele sunt dotate cu TV si internetwireless, incalzirea vilei se realizeaza cu centrala termica pe lemne.
Grupurile cazate in aceasta vila pot avea acces la bucatarie, astfel incatvizitatorii pot opta intre varianta de a-si prepara singuri mancarea, o potservi masa in restaurantul Pensiunii Banffy sau in vila cu o precomanda.






























Harta