Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



De indata ce ai poposit, fie si numai cu gandul, in tinutul obcinilor Bucovinei inseamna ca vrei sa gasesti si sa te regasesti. Vrei sa descoperi si sa te descoperi.
Asezamantul de oaspeti La Roata*** vine in intampinarea acestor dorinte, atat de firesti intr-un secol al nelinistii si grabei. La noi este posibila intoarcerea intr-un timp al statorniciei, cand ziua era zi, masa - masa, casa - casa.
Fii binevenit, Calatorule, intr-o ambianta unde autenticul merge mana in mana cu maiestria culinara si bunul gust in toate.
O pensiune cu suflet, pentru suflet
 
Nascuta din respect si admiratie pentru traditia, arta si arhitectura Bucovinei si amplasata la numai 500 m de centrul orasului Gura Humorului, Pensiunea La Roata*** este un muzeu al satului in miniatura: cinci case taranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce, Oaspete drag, intr-o calatorie in timp, in perioada copilariei petrecute la bunici.
In ceea ce priveste confortul, acestea au incalzire centrala, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.
Tot La Roata*** si-a mai gasit loc un spatiu pentru servirea mesei, cu bucate traditionale pregatite in casa, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastra ferma de pasari ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o terasa rustica in aer liber, iar cazarea moderna este impartita in 4 case, aflate la mica distanta una de cealalta (camere duble/twin si apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea si inchirierea de biciclete sunt gratuite.
La Roata*** timpul trece diferit.
Vino, descopera, traieste o experienta autentic bucovineana!
 
Dotari camere:
 
MODERN:
-         Dubla - matrimoniale sau twin - sunt repartizate in trei cladiri: Casa Nela, Casa Ramona si Casa Olga, aflate la mica distanta una de cealalta.
Pot fi la etaj sau la parter, au o suprafata de 17 mp si baie proprie cu dus, cosmetice, uscator de par, internet wireless, aport natural de aer proaspat, control individual al temperaturii. televizor LCD, minifrigider, mobilier din lemn masiv. terasa sau balcon
-         Apartament 1 dormitor - Cele doua apartamente sunt situate in Casa Nela si in Casa Ramona si sunt formate dintr-o camera cu pat dublu si living cu canapea extensibila (200 x 150cm), masa cu scaune, facilitati pentru ceai si cafea + baie proprie cu dus, cosmetice, uscator de par, internet wireless, aport natural de aer proaspat, control individual al temperaturii. televizor LCD, minifrigider, mobilier din lemn masiv. cu o suprafata totala de 37 mp. Apartamentele se afla la parter, cu terasa si vedere in curte.
Tarifele sunt valabile pentru 2 adulti si 1 copil de maximum 12 ani.
-         Apartament 2 dormitoare - Cele doua apartamente sunt formate fiecare din 2 dormitoare cu pat matrimonial si baie in fiecare dormitor + un living comun cu canapea extensibila (200 x 150cm), masa cu scaune, facilitati pentru ceai si cafea + baie proprie cu dus, cosmetice, uscator de par, internet wireless, aport natural de aer proaspat, control individual al temperaturii. televizor LCD, minifrigider, mobilier din lemn masiv suprafata totala fiind de 43 mp. Au balcon/terasa si vedere spre locul de joaca pentru copii si gradina/padure.
Tarifele sunt valabile pentru 4 adulti si 1 copil de maximum 12 ani.
 
RUSTIC:
-         Dubla - acestea sunt situate in case stramutate, vechi de 100 de ani ce va vor trezi amintiri frumoase din copilaria la tara. Casele sunt formate din 1-2 camere duble si detin baie comuna pe hol.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

LA ROATA - CASA DUMITRU

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 1008 Lei/pers

LA ROATA - CASA ZENOVIA

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 1008 Lei/pers

LA ROATA - CASA VASILE

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 1008 Lei/pers