Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului




Hotel Rhodos 3* Eforie Nord este amplasat in zona Acapulco-Debarcader, la aproximativ 190 de metri de plaja. Renovat  in anul 2019, este una dintre cele mai noi si moderne unitati de cazare din statiune. Gazduit de o cladire cu trei etaje, hotelul va sta la dispozitie cu 36 de camere duble dotate cu aer conditionat, minibar, internet gratuit si baie proprie. Hotelul dispune de restaurant pentru mic dejun, iar in zona veti gasi oportunitati diverse de servire a mesei. Hotelul mai este prevazut cu parcare (in limita locurilor disponibile), salon de primire si receptie 24/24h si loc de joaca gratuit pentru copii. 

Dotari camere:

Duble standard sunt dotate cu: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon acces in camera pe baza de card, mocheta, balcoane.

Duble superioare au aceleasi dotari ca si cele standard, insa sunt pozitionate in corpul nou construit.

Camerele triple au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana si sunt pozitionate in corpul nou.
 
Micul dejun se serveste in restaurantul hotelului, iar fisa cont se poate consuma in cadrul restaurantului Acapulco care se afla in imediata apropiere, la 2 minute de mers pe jos. 

Copilul de 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la mic dejun, iar cei 4.99 - 17.99 ani achita integral micul dejun. 

Capacitatea maxima in camera dubla sau dubla superioara: 2 adulti + 1 copil 0-11.99 ani.
Capacitatea maxima in camera tripla: 3 adulti + 1 copil 0-6.99 ani.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

CORALIS

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 624.5 Lei/pers