Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Scapino Mamaia se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat in centrul statiunii, in vecinatatea Cazinoului si a telegondolei, la aproximativ 130 de metri de plaja. Construit in 2013, Hotel Scapino Mamaia are 5 etaje si este considerata una dintre cele mai moderne unitati de cazare de 4 stele din statiune, oferindu-le turistilor eleganta si confort. Hotelul are 23 de camere duble, 6 camere twin, 1 camera single si 3 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, TV cu ecran plat, internet wi-fi, minibar, cutie de valori, telefon si balcon mobilat. Baile sunt foarte moderne si sunt dotata cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par, halat de baie si papuci. Apartamentele sunt formate din living, dormitor si chicineta complet utilata. Restaurantul hotelului va propune un meniu de inspiratie mediteraneana si o atmosfera eleganta. Hotelul dispune si de un bar modern in cadrul caruia va puteti delecta cu bauturi variate. La etajul 5 al hotelului este amenajata o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri si dotari specifice

Masa: restaurant propriu cu specific mediteranean. Micul dejun este servit in regim bufet suedez in perioada sezonului si/ sau a la carte in extra sezon.

Camere si facilitati:
 Hotelul Scapino dispune de :
Camera  Dubla cu pat matrimonial - numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar sau baby coat.
Camera Dubla cu 2 paturi separate ( Twin ) - numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar sau baby coat.
Junior Suite - apartament care are un living si un dormitor, iar numarul de persoane admise este de
2 /3 persoane si 1-2 copii.



 Facilitati hotel:
-  mic dejun din partea hotelului, acesta neputand fi exclus din tarif
-  internet wireless gratuit in camere, lobby, restaurant si bar
-   parcare in limita locurilor disponibile(contra cost)
Tarifele nu includ Taxa de Parcare - 30 lei/zi - extra cost - indiferent de numarul de nopti de cazare solicitat
Tarifele suporta modificari in perioada sarbatorilor legale - Revelion, Paste, 1 Mai, Rusalii, Craciun.

Ora de check-in este 16.00; ora de check-out este 12.00
Nu se accepta animale de companie.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers