Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Confortul, serviciile de calitate, iesirea usoara la plaja si posibilitatile de tratament fac ca hotelul Sirena sa fie o unitate de cazare recunoscuta si apreciata.

Despre Hotel Sirena, Saturn - prezentare hotel, facilitati si servicii oferiteLocalizare: Hotelul este poziionat in centrul staiunii, la 1 km de gara Mangalia i la 20 m de plaja. In apropiere se afla Aqua Park Balada i Cleopatra.

Descriere si dotari generale:  Hotelul detine 269 camere duble si 14 apartamente, receptie 24 ore, restaurant, bar de zi, terasa, baza de tratament, parcare cu plata in limita locurilor disponibile.

Facilitati camere: Hotel Sirena Saturn a fost renovat complet in anul 2006 si ofera cazare intr-un total de 283 de camere.

Camerele duble dispun de sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par.

Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Sunt dotate cu sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par.

Servicii de masa: Hotelul deine un restaurant clasic cu 725 de locuri unde se poate servi micul dejun in sistem bufet suedez, iar cina si pranzul in sistem bon valoric.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Localizare: Hotel Sirena, Statiunea Saturn, Cod 905560, Jud. Constanta./Saturn (CT)/Black Sea Coast Saturn (CT)/Black Sea Coast


Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
Politicile de la Hotel Sirena, SaturnCheck-inIntrare la ora: 18:00 PMCheck-outPlecare la ora: 12:00 PM

Dotari camere SirenaBaie, dus, uscator de par, telefon direct (serviciu cu plata direct la fata locului), TV, satelit / cablu TV, minibar, individual cu aer conditionat, seif, balcon,


Oferte disponibile de vacanta la Hotel Sirena, SaturnHotel Sirena, Saturn, oferte de litoral, litoralul pentru toti, paste, 1 mai,
Hotel Sirena, Saturn, oferte Cazare cu mic dejun, Cazare cu demipensiune, Cazare cu pensiune completa,


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

11 % Oferta Speciala
CLEOPATRA - Safir Blue Resort

CLEOPATRA - Safir Blue Resort

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1340 Lei/pers

12 % Oferta Speciala
NARCIS - Safir Blue Resort

NARCIS - Safir Blue Resort

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1261 Lei/pers

SATURN

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1041 Lei/pers