Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Info: Hotelul, construit in 2007, estesituat in partea de nord a statiunii, pe partea cu lacul Siutghiol, la 150 mfata de plaja. Hotelul dispune de parcare proprie, o sala de conferinte de 55de locuri si o sala de sedinte de 12 locuri dotate corespunzator.
 Camere:Hotelul dispune de 33 de camere, din care 2 apartamente cu un designmodern, dotate cu TV si cablu, aer conditionat, baie proprie, uscator de par,minibar, telefon, seif, halat, papuci, sistem modern de racire / incalzire aaerului si balcon. In primavara lui 2016 a fost inaugurat si hotelul NewSplendid -Adults Only -16+ cu 24 spatii de cazare
 Restaurant: Restaurantul are 45 de locuri si oferapreparate traditionale romanesti si internationale, servite intr-un ambientintim si placut. Masa se mai poate servi si la terasa Casa Romaneasca. Miculdejun este servit in sistem ,,bufet suedez, iar restul meselor princarduri valorice, ,,cont turist si ,,e la carte.
 Serviciigratuite: pastrare valori , internet wireless in tot hotelul, parcare auto(in limita locurilor disponibile), fax in receptie si serviciu de multiplicarea documentelor, babycot si babychairs pentru copii de 0-2 ani, in functie dedisponibilitate, cu solicitare in prealabil, acces la un calculator pentruverificarea casutei postale electronice
 Serviciicu plata: sauna, masaj, inchiriere sala de conferinte, spalatorie,calcatorie, consumatie minibar
 Facilitaticopii: Copilul sub 12 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite,precum si de pat suplimentar, daca se solicita. Familiile cu 2 copiibeneficiaza de mic dejun gratuit, patul suplimentar fiind taxat cu 50% dinvaloarea unui loc de cazare, daca se solicita. Baby-cotul se ofera gratuitpentru copiii cu varsta intre 0-2 ani. Copiii cu varsta mai mare de 12 ani nubeneficiaza de reducere la cazare si mic dejun. Nu se acorda mai mult de unsingur pat suplimentar pentru o camera. Accesul la SPA este permis doarpersoanelor peste 16 ani.
 Animalede companie: Accesul nu este permis.
 Atractiiin zona: teren sport, Cetatea Histria (Navodari)

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers